Korg microKEY 61 tangent USB MIDI Keyboard - Nästan Ny

1 281 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

  • Ultra-kompakt 61 tangent USB MIDI-Kontrollenhet.
  • Perfekt för portabelt bruk eller en liten Studio.
  • Natural Touch-keyboardet möjliggör dynamisk föreställningar.
  • Inga drivrutiner behövs - Plug and Play!

Korg microKEY 61 tangent USB MIDI Keyboard - Nästan Ny

Detaljer

MicroKEY är en kompakt USB-MIDI-keyboard som är perfekt för musiker som vill montera en bekväm och kompakt musik produktionssystem. För 2012, Korg har utökat utbudet med nya 25 och 61 viktiga modeller. 61 viktiga modellen erbjuder en fullständig fem oktaver, uppfyller utföre musiker medan montering i samma horisontella dimensioner som en full-storlek 49 viktigaste modell.

Artikelnummer: 46804

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Naturlig Touch Mini Keyboard:

Tunn, lätt, USB-drivna och kompatibel med alla datorbaserad musik, microKEY är ett bra sätt att skapa dina Produktionsinställningar. MicroKEY har hastighet-känsliga naturliga Touch mini keyboardet som hyllades på instrument som microKORG XL och microARRANGER. Proportionerna av svarta och vita tangenterna har justerats för optimal spelbarhet, lätt chording och snabb fras arbete; noggrann uppmärksamhet har ägnats till touch och spela känsla. "Vattenfodral-typ" keyboardet gör det lätt att spela glissandos. Detta keyboard kommer att exakt förmedla dynamiken i din prestation-programvaran.

Ta Control!:

Octave Shift-reglagen finns på alla modeller. Med knapparna upp/ner kan du skifta oktav lämpligt antal steg för varje modell så att, när den används tillsammans med funktionen tangent Transponering, hela skalan av noter i MIDI-specifikationen kan täckas. Som för utbudet av domänkontrollanter som behövs för att öka den expressiva kraften i din prestation, 61 key modell har en pitch bend hjul och modulering hjulet.

Ingen Installation av drivrutiner behövs:

Standard USB MIDI-föraren som tillhandahålls av Windows/Mac OS X stöds, så det finns ingen anledning att installera en drivrutin. Helt enkelt använda en USB-kabel ansluter microKEY till din dator, och det är klar för användning.

iPad kompatibel:

Du kan ansluta microKEY till din iPad och använda den för att styra apps som Korg iMS-20 via MIDI (apps måste stödja Core MIDI). För 61 key modell behöver du bara ansluta den via en USB-hubb som kan leverera ström.

USB mångsidighet:

Den nya microKEY serverar dubbel plikt som en USB-hubb. Två USB-portar (typ A) kan du utöka din egen kontroll centrum genom att lägga på en Korg nanoPAD2 eller nanoKONTROL2- eller någon annan USB-enhet!

KORG KONTROL Editor:

Med hjälp av KORG KONTROL Editor programvara (ingår), kommer du att kunna anpassa microKEY för dina inställningar. Du kan välja mellan åtta hastighet kurvor plus fast hastighet (totalt nio typer), och även ange kontroll ändra antalet modulering hjulet eller joystick, samt ange deras högsta och lägsta värden.

Spela idag mjukvaran bunt:

MicroKEY skepp med följande programvarulicenser och rabattkuponger så du kan börja göra musik direkt:

  • KORG Legacy samling Special paket (licens): Inkluderat är en licens för Korg Legacy samling särskilda bunten, som innehåller följande programvarutitlar: MS-20 analog monofonisk synthesizer, Polysix polyfonisk synt, den allomfattande Mono/Poly analog synthesizer, M1 som var den original musik Workstationen och Wavestation digital syntet. Licenser för dessa fem klassiska Korg instrument, återfödas som programvara och åtföljs av MDE-X effekt plug-in, är tillsammans med den microKEY-61 som en gratis nedladdning.
  • EzDrummer Lite (licens): Inkluderat är en licens för Toontrack's drum ljud programmodul "EzDrummer Lite", vilket ger dig många högkvalitativa trumljud. (Denna programvara kan laddas ner för användning.) Du kommer att kunna omedelbart börja njuta av realistiska trumljud spelade från din microKEY.
  • Ableton "Live"-serien (rabattkupong ingår): Inkluderat är en rabattkupong för Ableton s "Live", "Live-sviten" och "Live LE" DAW programvara, allmänt populärt för dess avancerade funktioner.
  • Lounge ödla Session (licens): Inkluderat är en licens för "Lounge ödla Session," fysisk modellering Ljudmodul från tillämpad akustik system, berömd för dess rikt uttrycksfull electric piano ljud.
  • Ultra analoga Session (licens): Inkluderat är en licens för "Ultra analoga Session," analog modellering synthesizer från tillämpad akustik system, hyllad för sin fett, kraftfullt ljud.
  • Strum akustisk Session (licens): Inkluderat är en licens för tillämpad akustik Systems "Strum akustisk Session," fysiskt modeling mjukvara synthesizer som du kan "spela" akustisk gitarr delar med uttryckskraft av akustiska instrument.

Observera att denna artikeln returnerats oönskade från en kund. Den ursprungliga boxen är nött och alla förseglingar har brutits. I annat fodral enheten själv utseende och fungerar som nya och endast har använts ett par gånger.

Detta är ett utmärkt tillfälle att köpa en fullt fungerande produkt till ett rabatterat pris, levereras med ett års garanti.

Din beställning kan levereras med en vägguttagsadapter
Objekt som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk kontakt. Självklart medföljer en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.