Mono M80 tangent 61 keyboard fodral, svart - B-Stock

1 711 kr Ord.pris 1 829 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

  • Svart M80 keyboard fodral.
  • Otroligt lätt men stela.
  • Snabba Access och horisontell öppning.
  • Vatten motståndskraftig.
  • Dubbel stål dragkedjor.

Mono M80 tangent 61 keyboard fodral, svart - B-Stock

Detaljer
Mono M80 tangent 61 keyboardsfodralet är utformad för att vara otroligt ljus ännu stel för 61 tangent styrenheter. Den dubbla gångjärn designen möjliggör snabb åtkomst och traditionell Horisontell öppning. Detta keyboard fodral har en robust konstruktion med en vattenavvisande Sharkskin yttre skal.

Observera att detta är en B-Stock objekt. B-lager är antingen ex reparation eller tidigare har returnerats av en annan kund. Den original boxning och manual kan saknas och det kan finnas vissa mindre tecken på användning.
Annars kan verkar enheten som ny.

Detta är en fantastisk möjlighet att köpa en fullt fungerande produkt till ett rabatterat pris, levereras med ett års garanti.Programvaran levereras med den original nya produkten kanske har registrerats eller kan inte längre ingå.

Artikelnummer: 80934

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Detta M80 keyboardsfodral har Hej-densitet skum stötfångare som avleda vertikal påverkan till ytterdelen och runt fodralet. Det förstärkta yttre skalet absorberar och avleder hårt inverkan. Detta fodral inkluderar förvaringsfack så att din utrustning är alltid snyggt och prydligt samt en yttre ficka för kablar och en nätficka för mindre föremål. Detta M80 keyboard fodral är byggd för att hålla med dess dubbel stål dragkedjor och high-test material med extreme motstånd mot nötning. Fodralet har även ett slitstarkt justerbar axelrem för ännu viktfördelning.

Detta fodral är utformad för att passa de flesta 49 och 61-tangenters keyboard styrenheter inklusive Nord Electro 3 61, M-Audio Axiom 61, Korg X50 61, Akai MPK61 och Roland JUNO-Di 61.

Dimensioner

  • Max längd: 40''
  • Bredd: 14''
  • Max djup: 3''