Nord Lead A1R Desktop Rack Monterbar Synthesizer

10 020 kr Ord.pris 12 732 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

  • Desktop, Rack Monterbar Synthesizer.
  • Samma Uppsättning av Funktioner som Nord Lead A1.
  • Analog Modellering Ljud-motor.
  • Nya Effekter.
  • Like Button, Mutator och Unison Funktioner

Nord Lead A1R Desktop Rack Monterbar Synthesizer

Detaljer

Nord Lead A1R är en desktop och rackmonterbar synt med identisk funktioninställning som Nord Kabel A1, den kombinerar den nästa generationens analog modellering motor med ett streamlined Interface.Artikelnummer: 46100

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Den nästa generationens virtuella analoga synt är kan reproducera den karaktär och nyanser av vintage syntar av dina drömmar med fantastisk precision. En 24-röst polyfoniska och fyra del multitimbrala, den Kabel A1R är ett flexibelt val för scenen eller studio, leverera en rik och mångsidig palett av ljud.

Det finns ett nytt oscillator avsnitt, vilket gör att fläckar kan skapas och redigeras snabbare än din förvänta sig för en synt detta komplex. 47 olika vågformer kan skapas med de nya waveform-motor. Med intuitiva kontroller på framsidan är det snabbt att experimentera med modulationer.

Avsnitt med effekter introducerar två nya imponerande vintage kör och Ensemble modeller. Delay, Reverb, enhet, Phaser och Flanger komplett effekter. Ytterligare funktioner inkluderar den nya "Liknande" funktion, så att du kan bläddra mellan 'Liked' patchar och välj din favorit att spara minne och Mutator, skapa en variant av en befintlig lapp genom att justera vissa parametrar av fastställda regler.

Nord Lead A1R funktioner/specifikationer

  • Synth motor: 96 kHz, 32-bitars flyttal bearbetning
  • Polyphony: 24 röster
  • Multitimbral: 4 delar
Din beställning kan levereras med en vägguttagsadapter
Objekt som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk kontakt. Självklart medföljer en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.