Novation Bass Station II Bunt med Väska och KRK KNS-6400 Hörlur

 • Video 1
 • Video 2
 • Video 3
4 785 kr Ord.pris 5 726 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • Analog Mono Synth.
 • Baserat på den Klassiska Bas Station.
 • Inkluderar Novation Bass Station Väska.
 • KRK KNS 6400 Högkvalitativa Hörlur.
 • Perfekt för Studio eller Live

Novation Bass Station II Bunt med Väska och KRK KNS-6400 Hörlur

Detaljer

Den klassisk Novation Bass Station Analoga Synth har omarbetats och är redo för 2000-talet! Med två filter, två oscillatorer plus en tredje sub oscillator, patch save och ett fullt analoga effekters sektor. Lägg en steg-sequencer, arpeggiator, fullstorlek tangenter och en kraftfull modulering sektor och du har de perfekta förutsättningarna för en synt som är byggd för bas men kan mycket mer. Detta paket innehåller även en officiell Novation Bass Station II väska och KRK 6400 Hörlur.

Artikelnummer: 48997

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Novation Bass Station II Paketet innehåller

 • Novation Bass Station II analoga Synth
 • Officiella Novation Bass Station II väska
 • KRK 6400 högkvalitativa hörlurar

  Klassiskt Novation Bass Station analoga Synth omarbetas

  Novation's Bass Station II är en analog mono-synth med en talang för bas, men en ljud-motor som är mångsidig nog att sparka ut skarpa leads och skarpa arpeggion. Det ger de bästa delarna av den original BassStation i en helt ny design med ny arbetat modulering, effekter, filter och mycket mer. liksom BassStation, men mycket mycket större.


  Signalvägen är rena analoga - inklusive avsnitt med effekter. Maskinvaran har lagts ut i moduler med dedikerade krukor, växlar, reglage och knappar för alla viktiga parametrar. Du kan lagra och återkalla fläckar på Bass Station II - det kommer med 64 mördare förinställningar, med utrymme för 64 av egna ljud på hårdvaran och du kan spara ännu mer på din dator.

  Bass Station II har 25 Fullstorlek tangenter som anslagskänsliga med assignable aftertouch. Eftersom det har utvecklats som en synth-action keyboard, är varje tangent individuellt fjädrande så det är ljus till touch och mycket känslig till synt motorn. Den Bass Station II är en helt klass kompatibel MIDI-enhet med MIDI i/o på 5 pin din portar för att ansluta till andra MIDI utombordare och datorn via USB.

  Oscillatorer

  Bass Station II är byggd på tre analoga oscillatorer och en brusgenerator. Det finns två helt oberoende oscillatorer plus en sub oscillator, den kritiska komponenten i att skapa rika, analog bas ljud. Oscillatorer ett och två är omkopplingsbar mellan sinus, sågtand, fyrkantiga och varierande puls bredd, och tre Oscillator - sub osc - kan ställas in på en eller två oktaver under en Oscillator. Det kan vara square, sinus eller smal puls bredd, leverera den karakteristiskt tjock bas ton.


  Syra och klassiska filter

  Du kan välja mellan två diskreta filter - syra eller Classic - alla med en inbyggd overdrive för att driva filter toner från torr, till värmen, att elaka! Klassisk bas Station filtret kan växlas mellan lågpass, högpass och band pass på 12 eller 24dB skidbackar. Syra filtret baseras på en diod stege filter design som ger ett karakteristiskt 303-esque ljud som är utformade för att krossa!

  Två effekter

  Bass Station II har två effekter (inte inklusive filter överväxel). Analoga dist driver krets komponenter att lägga till nya frekvenser till ljudet. Bass Station II dist funktion kan lägga till mild värme, smutsiga granularitet och allt däremellan. Den andra effekten är Osc Filter Mod som skapar ett distinkt FM-typ ljud genom att använda två Oscillator för att modulera filterfrekvensen. Detta är mycket bra på krispigt, ljud-mulching effekter som väsentligen göda upp bas och Kabel patchar.

  Modulering

  Det finns två kuvert generatorer och två lågfrekventa oscillatorer (LFOsen). Det första kuvertet är ett ADSR förstärkare kuvertet och andra är en mod kuvert som kan användas för att modulera filterfrekvensen, oscillator pitch och osc puls bredd. LFO en är dedikerade till att pitch modulation medan LFO två används för att modulera osc pulse bredd och filter frekvens. Även om det utseende som det finns fyra LFO vågformer, kan funktionen LFO massa användas fritt att skulptera LFOsen till smidigare våg-former.

  Arpeggiator och steg Sequencer

  Bass Station II Arpeggiator och steg Sequencer är killer prestanda och produktionsverktyg. Arp kan riktas att köra igenom 32 olika rytmiska mönster i olika riktningar med omkopplingsbar octave. Du kan också delta steg Sequencer. Upp till fyra sekvenser kan spelade i - med legato och vilar- och spelade back använder någon av de 32 rytmiska mönsterna. Att få idéer snabbt och programmering prestanda sekvenser, är detta ett lysande sätt att förhandsgranska fläckar medan du redigerar dem.

  Funktioner / specifikationer

  • Analoga synth: helt ny version av den klassiska BassStation
  • Två distinkta analoga filter: en helt ny syra filter går de klassiska original BassStation filter
  • Bass Station II levereras med 64 fabriken patchar och ytterligare 64 användare slots. Patch dump kan du Arkiv och byta ljud
  • Mönster-baserade steg Sequencer och Arpeggiator
  • Analoga synt layout omfattar särskilda kontroller för alla viktiga parametrar
  • Två oscillatorer plus en extra Sub-Oscillator
  • Analoga effekter avsnitt: Bass Station II innehåller fullt analoga distorsion och filter-modulation effekter och en separat filter overdrive till lägga till en aggressiv, krispigt ljud-kvalitet
  • Flexibla modulering med 2 kuvert och 2 LFOsen
  • MIDI i/o och USB-anslutning
  • Spelare "synth-åtgärd" keyboard med aftertouch

 • Din beställning kan levereras med en vägguttagsadapter
  Objekt som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk kontakt. Självklart medföljer en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.