Roland CB-BRB1 fodral för enda Boutique modul

  • Bärväska för en enda Roland Boutique-moduler.
  • Mjuk, skyddande interiör.
  • Kompakt och lätt Design.
  • Smart och effektiv transportlösning.
  • Viktigt för Touring DJs

Roland CB-BRB1 fodral för enda Boutique modul

Detaljer
Roland CB-BRB1 fodralet för en enda Boutique-modul använder en slitstark, skyddande konstruktion för att hysa en enda Roland Boutique modul. Den mjuka inredningen erbjuder skydd från stötar, repor och repor till hålla din Boutique moduler i perfekt skick när du behöver dem mest. Med stora dragkedjor för bekvämlighet kan ärendet Boutique modul för enkel transport av Roland Boutique modul.

Artikelnummer: 79475

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Avgörande för resor DJs

Roland CB-BRB1 fodralet för en enda Boutique-modul är en tålig fodralet en Roland Boutique modul, viktigt för resor / touring DJs och producenter. fodralet har en kompakt formfaktor för lagring inom andra väskor och fodral och ger också snabb och enkel access till de huvudsakliga dragkedja på utsidan av fodralet.

Maximalt skydd

CB-BRB1 fodralet har också en mjuk inredning att tillhandahålla tillräckligt skydd till din Boutique moduler under transporten och att de är redo för action när du behöver dem. Med orange accenter och Roland branding, Roland CB-BRB1 fodralet för en enda Boutique-modul är ett smart och effektivt sätt att transportera din enda Boutique-modul. Om du behöver en carry case lösning för flera Roland Boutique moduler, se den Roland CB-BRB3 fodral för flera Boutique moduler.