Roland CB-BRB3 fodral för flera Boutique moduler

  • Bärväska för flera Roland Boutique moduler.
  • Mjuk, skyddande interiör.
  • Externa tillbehör ficka med blixtlås.
  • Enkel kardborre bärhandtag.
  • Viktigt för Touring DJs

Roland CB-BRB3 fodral för flera Boutique moduler

Detaljer
Roland CB-BRB3 fodralet för flera Boutique moduler använder en slitstark, skyddande konstruktion till hus flera Boutique moduler. Den mjuka inredningen erbjuder skydd från stötar, repor och repor till hålla din Boutique moduler i perfekt skick när du behöver dem mest. Med kardborrband handtag och dragkedjor för bekvämlighet tillåter Boutique modul fodralet för enkel transport av upp till 3 Roland Boutique moduler. En multi-purpose tillbehör ficka finns också på framsidan av fodralet att tillhandahålla förråd för dina viktiga DJ tillbehör, vilket gör Roland CB-BRB3 fodralet perfekt för resa och touring DJs.

Artikelnummer: 79477

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Avgörande för resor DJs

Roland CB-BRB3 fodralet för flera Boutique moduler är en tålig fodralet för upp till 3 Roland Boutique modul, viktigt för resor / touring DJs och producenter. fodralet har rejäla kardborrband handtag och erbjuder snabb och enkel access till de huvudsakliga dragkedja på utsidan av fodralet. En bekväm multi syfte tillbehörs påse ligger också på framsidan av fodralet, vilket möjliggör lagring av några kablar, diskar eller andra tillbehör för din Roland Boutique moduler.

Maximalt skydd

CB-BRB3 fodralet har också en mjuk inredning att tillhandahålla tillräckligt skydd till din Boutique moduler under transporten och att de är redo för action när du behöver dem. Med orange accenter och Roland branding, Roland CB-BRB3 fodralet för en enda Boutique-modul är ett smart och effektivt sätt att transportera din enda Boutique-modul. Om du behöver en carry case lösning för en enda Roland Boutique modul, se den Roland CB-BRB1 fodral för enda Boutique modul.