Roland F-20 Bärbart Digitalt Förstapiano, Mörk valnöt

 • Video 1
5 691 kr Ord.pris 6 455 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • Rolands mest påkostade pianoteknologier levererar bästa prestandan i klassen
 • Hammarmekanik av typen ”Ivory Feel-G” med eftertryck
 • Den hyllade SuperNATURAL-ljudalstringen från Rolands bästa pianomodeller
 • Spela tillsammans med dina favoritsånger i din iPhone, iPad eller iPod touch
 • Utveckla grundläggande gehörs- och notläsningsfärdigheter

Roland F-20 Bärbart Digitalt Förstapiano, Mörk valnöt

Detaljer

Letar du efter ditt - eller din familjs - första piano så är F-20 ett utmärkt val. Genom att kombinera Rolands välrenommerade pianoteknologier med ett mycket slagkraftigt pris och bästa möjliga spelkänsla och ljud i sin klass utgör detta kompakta och attraktiva instrument en stabil grund för inlärning direkt från start. Det finns bland annat en inbyggd inspelningsfunktion, en metronom och inbyggt ackompanjemang liksom ett stort urval av ljud, utöver pianoklangerna. I tillägg finns det också kostnadsfria Roland ”appar” som gör det möjligt att använda sin iPhone, iPad eller iPod touch tillsammans med F-20 vilket är ett bra sätt att motivera t.ex. barn att spela tillsammans med färdiga sångstycken och dra nytta av interaktiva finesser.Ring vår Roland Specialist på 0044 843 155 0500 för ytterligare information.

Artikelnummer: 40390

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Högsta Roland-kvalitet ger mervärde

Även om prislappen säger nybörjarpiano så härstammar F-20’s ljud, funktioner och prestanda direkt från Rolands finaste pianon. Tack vare ett kompakt utförande och ett inbyggt stereohögtalarsystem passar instrumentet in i alla hem och är lätt att flytta mellan olika rum. Det smakfulla träkabinetet kommer i två olika, folierade utföranden; ”Modern svart” och ”Simulerad mörk valnöt”, för perfekt matchning till olika miljöer.

Förvandla känsla till musik via autentiskt anslag och klang

Genom att erbjuda ljudkvalitet och spelkänsla som vida överstiger andra instrument i klassen har F-20 så goda prestanda att den kan ta utövaren genom åratal av musikalisk utveckling. Klaviaturet, av typen ”Ivory Feel-G” med eftertryck, har ärvt funktioner, utseende och struktur från våra allra bästa modeller. Det ger den autentiska flygelkänsla som behövs för att utveckla fundamental spelteknik snabbt och effektivt. Den välkända pianoljuddelen med SuperNATURAL-teknologi – också hämtad från Rolands toppmodeller – bidrar även den till att man kan utvecklas, tack vare en rik klang och uttrycksfullhet som på en flygel i världsklass.

Air performer och Piano Partner – appar som motiverar till spel

Rolands kostnadsfria appar för Apple iOS utrustning ger en unik motivation till att spela och öva. Med Air Performer-appen kan man spela tillsammans med sina favoritsånger i sin iPhone, iPad eller iPod touch trådlöst* genom F-20’s högtalarsystem. Piano Partner-appen för iPad innehåller bland annat Flash Card, ett interaktivt musikprogram som framför allt barnen kommer att tycka mycket om, med ett intuitivt, grafiskt användargränssnitt för att välja ljud, sånger och rytmer(komp) i F-20. Flash Card utvecklar gehörs- och notläsningsfärdigheterna på ett roligt sätt genom att utmana barnet att identifiera noterna som visas på iPadens display (och låter i pianot). Pris utdelas efter fem utmaningar. Dessa kraftfulla appar gör det enkelt att använda dagens mobila teknologi till att öka pinaofärdigheterna hos ditt barn. Finns på Apple App Store, och är som sagt gratis.

*Trådlös kommunikation kräver en Roland WNA1100-RL trådlös USB-adapter (säljs separat) och en trådlös LAN-accesspunkt med Internet-uppkoppling.

Ett smart komp hjälper till att utveckla rytmkänslan

Med den inbyggda ackompanjemangsfunktionen (Rhythm) kan man uppleva sin musik tillsammans med en fantastiskt ”bakgrundsorkester”. På så sätt kan man både ha kul och träna sin taktkänsla och timing samtidigt. Pianot följer förbluffande väl det som spelas, med ackordsbakgrunder och rytmer. Det finns 32 olika kompstilar att välja mellan och de täcker upp många olika genrer och stilar. Det är lätt att välja rytmer från F-20’s panel eller från Piano Partner-appen. Appen gör det också möjligt att spela upp bara de mest grundläggande delarna av F-20’s komp (trummor och bas, eller bara trummor) utan något av de andra kompinstrumenten finns med. En mycket användbar finess för de dagligt återkommande övningarna.

Digitala fördelar ökar möjligheterna till inlärning och nöje i hemmet

I motsats till vanliga akustiska pianon, som kräver regelbunden stämning och underhåll, så behöver F-20 aldrig stämmas. Man kan njuta av ett perfekt, välstämt piano år efter år. Det innehåller också ett stort antal användbara funktioner för övning och nöje, t.ex. inbyggd metronom, intuitiv inspelningsfunktion och ett ”Twin Piano”-läge som delar keyboardet så att två personer kan spela sida vid sida med samma tonomfång och tonhöjd. Man kan enkelt justera pianots volym till att passa rummet eller använda hörlurar så att man inte stör andra. I tillägg finns behändiga audioutgångar för att kunna koppla pianot till externa ljudanläggningar när det vankas fester eller familjetillställningar hemma. F-20 innehåller också andra ljud, som t.ex. elpiano, cembalo, orgel, gitarr, stråkar och även syntljud, för den som vill utforska instrumentvärlden bortom pianot.

Funktioner / specifikationer

 • Yta: Simulerad valnöt
 • Keyboard: Ivory Feel-G keyboard med spärrhake
 • Ljud-motorn:SuperNATURAL Piano ljudmotor
 • Funktioner: Inbyggd rytm, dubbel, split
 • Minne: Spara till USB
 • Medföljande tillbehör: DP-10 pianopedal

Din beställning kan levereras med en vägguttagsadapter
Objekt som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk kontakt. Självklart medföljer en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.