Roland KC-60 keyboard Förstärkare - B-Stock

2 666 kr Ord.pris 3 277 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

  • Kompakt, prisvärd keyboard förstärkare.
  • 40-Watts uteffekt 10" högtalare och diskant.
  • Subwoofer-utgång för low-end boost.
  • Legendariska KC sound

Roland KC-60 keyboard Förstärkare - B-Stock

Detaljer

Detta är en B-Stock objekt. Observera att B-Stock objekt är antingen ex display, ex reparation, eller tidigare har returnerats av en annan kund.KC-60 3-kanals blandande klaviatur förstärkare för kända ljudkvaliteten i Rolands KC-serien till ett ännu lägre pris.


Ring vår Roland Specialist på: 0843 155 0500 för ytterligare informationObservera att detta är en B-Stock objekt. B-stock objekt är antingen ex reparation eller tidigare har returnerats av en annan kund. Den original boxning och manuell kanske saknas, och det kan finnas några små tecken på användning.
Annars fungerar enheten som ny.

Detta är ett utmärkt tillfälle att köpa en fullt fungerande produkt till ett rabatterat pris, levereras med ett års garanti.Programvaran levereras med den original nya produkten kan ha varit registrerat eller inte längre kan tas med.

Artikelnummer: 78575

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Utvecklat för de unika behoven hos moderna Synthar, Digitalpianon och keyboards, är denna 40-watts amp lätt utvidgas via dess Subwooferutgång för ännu mer kraftfull låg slut. Det är också mycket flexibel, tack vare sin 3-kanals design inklusive en XLR mikrofon ingång, samt stereo AUX-ingångar för anslutning av CD-spelare.

Roland KC60 keyboard Förstärkare Funktioner:

Kompakt, prisvärd keyboard förstärkare med legendariska KC sound

40-Watts uteffekt med 10" högtalare och oberoende tweeter

Subwoofer-utgång för låg slut boost (kompatibel med de flesta basar)

3-kanals design inkluderar 1/4 Line ingång och XLR mikrofon ingång

Stereo AUX-ingång (RCA typ) för anslutning av CD- eller MD-spelare

Roterande kontroller för att justera kanal och hörlurar nivåer, plus låg och hög EQ

Stort ljud som är lätt på din plånbok

Rolands KC-klaviatur förstärkare är kända för deras undantags ljud kvalitet. Det beror på att de är byggda för att hanteras det breda utbudet av ljud skapad av dagens Synthar, sampler och elektroniska musikinstrument. Det nya KC-60 tar dessa principer och sätter dem i en mer prisvärd design, drivs av en 40-watts förstärkare med en 10-tums högtalare och separat tweeter. Nu kan någon kliva upp en KC amp. Du kommer inte tro vad du har saknat.

Flexibel 3-kanals Design med Subwoofer-utgång

KC-60 byggs främst för keyboard, är det också hemma med en mikrofon och CD-spelare. Specifikt, det finns tre ingående kanaler inklusive en XLR mikrofon ingång och AUX ingång var och en med sin egen justerbar volym. Och medan 40 watt power låter bra, du kan också lägga ett valfritt subwoofer från någon tillverkare via KC-60 Subwoofer utgång en första i sitt slag på ett keyboard amp!

För vägen

KC förstärkare är byggda för livet på vägen. Alla modeller har inbyggd handtag för lättare transport (KC-550 inkluderar även hjul) och en robust design med tunga mattor, skyddande kanter och en all-metall galler.