SDP-4 stegs pianostativ med pedaler av Gear4Music - öppnad kartong

  • Video 1
  • Video 2
  • Video 3
726 kr Ord.pris 1 037 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

  • Stativ för SDP-1 Piano från Gear4Music.
  • matt svart Yta.
  • Modern snygg Design.
  • Inkluderar pedalenheten och fästskruvar

SDP-4 stegs pianostativ med pedaler av Gear4Music - öppnad kartong

Detaljer

Denna snygga och eleganta piano stativ är ett perfekt komplement till Gear4music SDP-4 Stage Piano. Den moderna designen matchas med stabilitet, vilket gör det perfekt om pianot används i en fast position. Topp monteringsläge håller piano på plats mycket säkert. Stativet har även en pedallådan med en kabel som fäster direkt i keyboardet.Observera att rutan har öppnats som en del av vår kvalitet control inspektioner och som sådan alla sälarna har brutits. Själva objektet är helt ny och aldrig har använts.

Detta är en fantastisk möjlighet att köpa en fullt fungerande produkt till ett rabatterat pris, levereras med ett års garanti.

Artikelnummer: 79719

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Hög kvalitet ram och pedaler

Detta stativ är en mycket robust och pålitlig monter, lämpade för SDP-4 stage piano. Med en elegant och snygg ram, denna stativ kan stödja piano utan någon skakar och vinglar. De tre pedalerna replikera ett akustiskt piano och ger en subtil och känslig känsla samtidigt som den ser modern och professionell.

Gear4music - en revolution i konkurrenskraftiga priser, hög kvalitet musikinstrument och utrustning.

Gear4music har slagit sig ihop med några av de bästa tillverkarna från runt om i världen att utveckla vår egen linje av musikutrustning. Vårt mål är att förse våra kunder med ett brett utbud hög kvalitet, förnuftigt prissatta musikinstrument.

Med många års samlad erfarenhet har vi utvecklat ett brett utbud instrument och utrustning inklusive trumset, akustiska och elektriska gitarrer, träblås, mässing, stränginstrument och högtalarsystem. Vi är stolta att kunna erbjuda dessa till våra kunder tillsammans med hundratals andra välkända tillverkare. I nära samarbete med våra noga utvalda tillverkare, vi strävar efter att producera tillförlitliga, stora klingande instrument till ett pris som är tillgänglig för alla. Vår musikaliska utrustning görs till samma höga krav som du förväntar dig från andra ansedda tillverkare - detta är backas upp av vår standard 30 dagars öppet köp.

Gear4music produkter tillverkas etiskt och ansvarsfullt sätt att uppfylla förväntningarna som en omtänksam värld.