Yamaha Arius YDP163 digitalpiano, svart valnöt - öppnad kartong

9 441 kr Ord.pris 10 719 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • Graded Hammer 3 keyboard.
 • Syntetisk elfenben tangent toppar.
 • Pure CF ljud-motorn.
 • Stereophonic Optimizer för användning med hörlurar.
 • Kontrollenhet-appen för iPad, iPhone och iPod

Yamaha Arius YDP163 digitalpiano, svart valnöt - öppnad kartong

Detaljer
Den Yamaha Arius YDP163 är ett utmärkt val för den framkallande student eller mer erfarna spelare. Detta Digitalpiano har en uppgraderad hammare keyboard med syntetisk elfenben toppar för en autentisk piano känsla. Med en förbättrad pure CF ljud-motorn och en ökad polyfoni öppnar den YDP-163 upp fler möjligheter för uttryck. En Stereophonic Optimizer garanterar dig mycket bästa ljud även när du spelar med hörlurar samtidigt som den nya förbättrade reverb ger djup till ditt spelande. Detta piano är nu också kompatibel med en mängd appar inklusive Digitalpiano handkontrollen för enkel och intuitiv control.

Observera att rutan har öppnats som en del av vår kvalitet control inspektioner och som sådan alla sälarna har brutits. Själva objektet är helt ny och aldrig har använts.

Detta är en fantastisk möjlighet att köpa en fullt fungerande produkt till ett rabatterat pris, levereras med ett års garanti.

Artikelnummer: 79608

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Pure CF ljud-motorn

Den anpassade ljud-motorn från Yamaha är resultatet av år av piano-danande expertis och kvalitativ teknik, producerar exceptionellt exakt och naturlig piano toner. Pure CF ljudmotorn utnyttjar den senaste Digitalpiano tekniken för att leverera oöverträffad kvalitet och noggrannhet, återge ljudet av kända Yamaha CFIIIS 9' konsertflygel. Tekniken och det original ljudet av CFIIIS flygel resulterar i ett förböjda och naturtrogen respons, att fånga ljudet av CFIIIS piano perfekt; så du hör varje nyans av ljudet med enastående klarhet. Pure CF ljudmotorn har den YDP-163 också en inbyggd kraftfull 20W + 20W förstärkare och högtalare system, att leverera en hög uteffekt och enastående detalj.

Graderade 3 Piano hammarmekanik

Samt den rena CF ljudmotor, Arius YDP-163 har fullt-viktade tangenter, reproducera touch av ett akustiskt piano för naturlig spelbarhet. De graderade hammare 4 (GH3) 88-tangenters piano åtgärd återskapar naturligt känner när vidröra tangenterna, reagerar med detta till hastighet förändringar och ger att "tunga känna' i lägre register. Åtgärden piano har också en tre-sensor-konfiguration som analyserar och tolkar beteende av keyboardet, som ger en naturlig reaktion och känsla. Här kan du höra någonsin nyans av ljudet, som tillhandahåller autentiska uttrycksfulla control med syntetisk elfenben tangent toppar bara lägga till sin Naturfärgad känsla.

Inbyggd inspelningsfunktion

Liksom Naturfärgad ljud och autentiska känslan har den YDP-163 en rad funktioner som lägger till sin mångsidighet och funktionalitet. En av de mest unika funktionerna i detta Digitalpiano är förmågan posten dina framträdanden med en enda tryckning på en knapp. Detta inspelningsfunktionen kan du spela in upp till 2 spår för samtidig uppspelning, så att du kan spela in både hand separat eller så att du kan överlagra olika röster och delar. Inspelningar skapas i formatet Standard MIDI-fil (SMF), som kan spelas upp på en dator med kompatibel programvara (ingår ej).

Digital anslutning

Expanderande på dess integrerade inspelningen funktionalitet, har den YDP-163 också ett utbud av digitala anslutningar för att ansluta ditt digitalpiano till enheter som din dator eller en iOS-enhet. Digitalpiano Kontrollenhet appen är tillgänglig för alla iOS touch-screen enheter och det tillför en ny nivå av funktionalitet till ditt instrument. Appen låter dig access funktioner, justera inställningar, Välj röster och spela in föreställningar från din valda enhet genom att trycka på en knapp. Den YDP-163 kan också anslutas till din dator eller mobila enhet via en vanlig USB-kabel. Detta gör att instrumentet kan användas tillsammans med andra program såsom Digital Audio Workstations, så att du kan använda det Digitalpianot som en Kontrollenhet för programvara och VST instrument.

Stereophonic hörlurar Optimiser

En fantastisk del av digitalpianon är förmågan att övning i tystnad använder hörlurar. Den YDP-163 har tillgodoses till funktionen med den Sterephonic Optimiser. Den Sterephonic Optimiser fungerar genom att justera avståndet mellan ljudet och avskiljandet från instrumentet, vilket resulterar i en naturlig och rymliga, surround ljud kvalitet, fördjupar dig inom pianon Naturfärgad toner. Detta bidrar till att uppfatta ljud av pianot som kommer från kroppen av instrumentet i stället för hörlurar som ger en mer realistisk och Naturfärgad spela erfarenhet.

Uppgraderingar från YDP162

 • Graderade hammaren 3 (GH3) keyboard med syntetisk elfenben tangent toppar
 • Förbättrad Pure CF ljud-motorn
 • Polyfoni ökade till 192 noter
 • Förbättrade reverb
 • Stereophonic Optimizer
 • Kompatibel med appar för iPad, iPhone och iPod touch
 • Ny färg alternativ: vit och vit ask

Funktioner

 • Graded Hammer 3 (GH3) keyboard med 88 tangenter och syntetisk elfenben tangent toppar
 • 192 polyfoni
 • Pure CF ljud-motorn
 • Spjället resonans
 • 10 röster
 • 4 reverb typer
 • Dubbel funktion och Duo-läge
 • 2 spår recorder (1 låt)
 • 10 röst demos och 50 förinställda låtar
 • Stereophonic Optimizer
 • Intelligent Acoustic Control (IAC)
 • Acoustic Optimizer
 • Keycover
 • USB-till-värd; 2 hörlurar anslutningar
 • 20W + 20W förstärkare
 • Finns i mörk rosenträ (YDP-163R), svart valnöt (YDP-163B), vit (YDP-163WH) och vit ask (YDP-163WA)

Leveransalternativ

När du lägger till produkten i din kundvagn, kommer du att förses med flera leveransalternativ. Som Digitalpianon kan vara ganska tungaa och levereras i stora lådor, vänligen välj den lämpligaste leveransservicen för dig.

Kurirleverans

Det här alternativet är en 'till din dörr' tjänst. Du kan behöva hjälpa leverans föraren som denna produkt kommer förpackade i stora lådor!

I området i närheten finns det flera alternativ att välja, även AM och lördag tjänster. Det här alternativet kanske inte passar om du inte hjälper föraren att om så krävs, eller om du behöver piano leverera på övervåningen men du inte har någon annanstans kan hjälpa till.

2 man leveransservice

Om du väljer det här alternativet kommer två leverans personal leverera lådorna piano till alla bottenvåningen rum av ditt val, snarare än bara din ytterdörr. Observera att denna tjänst kommer att ta några dagar längre än standard kurir och courier företaget kommer att ringa dig för att ordna en bekväm leveransdatum när du har gjort beställningen.

Om du vill ha mer information ring oss på 0843 155 0800.

Din beställning kan levereras med en vägguttagsadapter
Objekt som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk kontakt. Självklart medföljer en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.