Yamaha Clavinova CVP609GP Digital flygel, Ebenholts med bänk

 • Video 1
 • Video 2
 • Video 3
 • Video 4
88 581 kr Ord.pris 98 451 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • 88-naturlig trä tangenter med syntetisk elfenben tangenter.
 • Slät Release, Key-Off samplingar och sträng resonans.
 • Yamahas Real Grand Expression för Naturfärgad akustiska ton.
 • Bra för Karaoke och sjunga längs.
 • iPad/iPhone trådlös Connectivity

Yamaha Clavinova CVP609GP Digital flygel, Ebenholts med bänk

Detaljer

CVP-609GP är en mångsidig och modern Digitalpiano från Yamahas 600 sortiment med eleganta utformningen av en flygel. CVP609 kan låta som en naturlig akustisk grand med Yamahas Real Grand Expression, vackra böjda design och GP respons spjäll Pedal. Alternativen ackompanjemang och stöd band lägga en helt ny dimension till pianospel och mic-uttaget och vocal harmoni Funktioner: du kan också lägga sång i mixen!Artikelnummer: 29760

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Den nya mångsidiga Yamaha Clavinova 600s

Älskar du både spela traditionella piano och experimentera med digital teknik? De nya Yamaha 600 serien pianon är utformade för att ge pianister bäst av båda orden. Tack vare den Real Grand Expression och Piano rummet har kan CVP-600s se, känna och låta som en kvalitet flygel. Ståtar med en mängd olika röster, flera stöd spår, en lektion funktion och iPad/iPhone anslutning för de gånger när du känner för något lite annorlunda, CVP-609 piano också. CVP-600s ännu de mest moderna och mångsidiga Digitalpianon från Yamaha.

Ljud projektion av Grand Piano

Denna digitala flygel kan producera en rik, utbredning av ljud på grund av sin exklusiva design. De högre tonerna reflekteras flygel locket samtidigt de låga tonerna eko från toppen av piano av baffleboard och tonar flykten ger dig enastående ljud projektion. Bastonerna som också släpps ut från det lägre kabinettet av en reflex basport så att ljudet att ta på ett naturligt djup.

Verkliga Grand Expression - ljud, beröring, pedaler

CVP-609 expressiv förmåga har utvecklats med Yamahas Real Grand Expression - integrationen av akustiska ljud, beröring och pedaler i ett Digitalpiano. Detta piano har också en hög kvalitet naturlig trä keyboard och syntetisk elfenben tangenter för en taktil, naturlig touch. RGE Sound motorn ger ultimata uttrycksfulla funktioner med perfekt urvalet toner. Smidig frisläppandet av tangenterna leverera slät variation beroende på touch du placera på varje tangent medan den sträng resonans ger fyllig ljudet av andra strängar resonating.

Tangenterna på CVP-609 är avsedda att svara intuitivt på din touch. Tangenterna 88 linjär Graderad hammare nedärva genomgående känslan av att spela en flygel med varje nyckel. GP respons spjäll pedalen också fungerar och känns exakt som en flygel. CVP-609 piano har en massiv 1620 röster (inklusive Mega och Super artikulation 2 speciella röster) med 566 ackompanjemang stilar. 128 noters polyfoni betyder kan du spela tät bitar utan några noter släppa.

Vänliga användarkontroller

CVP-609 kontrollerna är enkla och lätta att förstå. TFT färg 8,5 tums Wide LCD-skärm visar dina inställningar så att du alltid vet var du är i menyn och den pekskärmen Interfacet är lättanvänt. Nya intuitiva funktioner som Piano rum kan du välja dina egna inställningar och låter pianot. Variera saker såsom piano typ, lock läge och atmosfär och ljud som om du spelar i en kyrka eller på en fantastisk scen alla från bekvämligheten av ditt eget hem! Spara dina favoritljud och stilar till fliken favorit, anpassa menyn genväg eller tilldela funktioner till knappar för att anpassa ditt piano kontroller.

Kompband och orkester

Leker med ett bakgrundsspår omedelbart förvandlas du till en medlem av en full orkester. Högkvalitativa röster som Super artikulation ger en ny dimension till erfarenhet. Välj från ett fantastiskt utbud av ackompanjemang stilar från olika genrer med CVP-609 Mega röst teknik.

För mindre erfarna spelare kan ackord fingersättning anges att producera en passande ackompanjemang med bara ett finger medan ackordet handledaren ger en perfekt överblick över alla ackord. Funktionen stil rekommendation kan hjälpa dig hitta den bästa stilen för varje bit.

Uppspelning och rekord

CVP-609 är perfekt för övning, utföra och experimenterande. Du kan spela upp dina egna bitar - ett bra verktyg för lektioner eller praktik - eller spela in dem som ljudfiler för att skapa egna CD-skivor. Alla MIDI-låtar du har kan också spelas eller registreras och skärmen kommer att Visa lyrics eller noter på skärmen så att du kan sjunga eller spela tillsammans!

Använda CVP-609 förbättrade ljudfunktioner som Tidssträckning, Pitch Shift eller VOcal Avbryt för att anpassa ljudfiler för att passa dina behov. CVP-609 är kompatibel med iPhone och iPad och kan anslutas trådlöst till Yamahas speciella app som är ett roligt och effektivt sätt att hantera dina musikfiler och enkelt ställa in föreställningar.

Karaoke allsång!

CVP-609 är mer än bara ett piano. Ansluta en mikrofon och sjunga tillsammans med en pianoackompanjemang eller MIDI, MP3- eller WAVE låtar. Sjunga Polyfoniskt återskapa ljudet av en full kör eller utforska de ytterligare effekter som tillhandahålls av Vocal harmoni. För att passa din egen övning nivå du kan snabba upp eller sakta ner tempot i låten vill du sjunga med MIDI och Audio data. Du kan använda funktionen röst avbryta inaktivera röst spåret på en låt att skapa en omedelbar karaokemaskin! Pianots mikrofon guide funktioner kan också hjälpa dig att förbättra din sång färdigheter.

Lära, öva, förbättra

CVP-609 är ett bra verktyg för nybörjare eller de spelare som vill förbättra sina färdigheter. Välj en förinställd låtar, Välj svårighetsgrad och övning med poängen på displayen lampor och guide lampor som tar dig genom musiken och stoppa dig om du spelar ett fel meddelande. Separat registrera din höger och vänster hand eller Transponering din inspelning till en annan för att förbättra dina kunskaper. Ingår i detta digitalpiano är en sångbok "50 Greats för Piano" som är ett bra verktyg att komma igång med.

Mer information om Yamaha CVP-600 serien inklusive en jämförelse modell Vänligen ladda ner PDF-filen på den här sidan.

Funktioner

 • 88-tangenters NW (trä) keyboard med syntetisk elfenben tangenter
 • RGE (Real Grand uttryck) ljud-motorn
 • Smidig övergång, Key-Off samplingar och sträng resonans
 • GP respons dämparpedalen
 • 128 + 128-note polyfoni
 • Färgade 800 x 480 tum punkter TFT WVG 8,5 Touch Screen LCD
 • 566 ackompanjemang stilar
 • Pianorum
 • Stil har rekommenderat i totalt 1620 instrument röster inkl. Mega röster och Super artikulation,
 • Super artikulation 2 röster
 • USB-Audio Recorder (uppspelning: MP3, WAV / inspelning: MP3, WAV) med förbättrade Audio funktioner
 • Mikrofoningång och Vocal harmoni 2
 • Video out och RGB-utgång
 • Intelligent akustisk Control (IAC)
 • Acoustic Optimizer
 • Ansluta en iPhone eller iPad wireless

Medföljande tillbehör

 • Instruktionsbok
 • Data List
 • "50 greats för Piano" notbok
 • Min Yamaha produkt förbrukaren registreringen
 • USB Wireless LAN Adapter
 • hållare Set

För mer detaljerade specifikationer av Yamaha CVP-609 Digitalpiano Vänligen ladda ner PDF-filen på den här sidan.

Leveransalternativ

Kurirleverans

När du lägger till produkten till din kundvagn, du kommer att förses med våra standard Kurirleverans alternativ gratis, som är en "till din dörr" service. Du kan behöva hjälpa leverans föraren som denna produkt kommer förpackade i stora lådor!

Det här alternativet kanske inte lämpar sig om du inte kan hjälpa föraren om det behövs, eller om du behöver piano leverera på övervåningen men du inte har någon annan kan hjälpa till. Vänligen överväga om detta är den mest lämpliga leveransservicen för dig, som andra leveransalternativ finns också för en extra kostnad.

2 man leveransservice

Om du väljer det här alternativet levererar två leverans personal lådorna piano till valfritt bottenvåningen rum i ditt val, snarare än bara ytterdörren. Observera att denna tjänst kommer att ta några dagar längre än standard kurir och kurir företag kommer att ringa dig för att ordna en bekväm leverans dagen efter varje ordning.

Om du vill ha mer information, ring oss på 0843 155 0800.

Din beställning kan levereras med en vägguttagsadapter
Objekt som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk kontakt. Självklart medföljer en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.