Musik Workstations

Workstation keyboards ger en allt-i-ett lösning för musikern. En Workstation Keyboard är nämligen som en studio i en låda och kommer med massor av synt och ljud i samma förpackning samtidigt som det är lekande lätt att arrangera och redigera kompletta musikstycken.

View All Information

Workstations

Första 35 produkter som visas

Om Workstationer

En Workstation, eller "Arrangör" keyboard, går ett steg längre än synt eller digitalpiano. Det är i huvudsak en kompakt, fristående studio, uppbyggd kring ett keyboard. De flesta erbjuder direkta integrering i samverkan mest populära DAW programvara och funktionen USB-rör och MIDI-samverkan rör som standard. Roland Phantom och Yamaha Tyros är exempel på kända Workstationer. Liksom att kraftfulla studio tools kan Workstationer vara lika som kraftfulla prestanda. Vissa kommer funktionen vägda tangenter, såsom Korg M3 88-tangenters som härmar intrycket av ett akustiskt piano.

Gear4music stock olika från ledande tillverkare såsom Roland, Korg och Yamaha, med ett utbud som passar både nybörjare och proffs.

Arbetsstation Nyheter

Roland starta FA-07 Workstation och SE-02 Analog Synthesizer

De första synt posterna av Roland's 'Framtid omdefinieras' FA-07 Workstation och SE-02 Synthesizer lovar användare fullständig uttryck och inbyggd mångsidighet.... Mer »

NAMM 2017: Korg Arp Odyssey, MS-20 Mini, Kronos, platina, TM-50

Med en mängd nya tillägg till sin 2017 line-up, Korg spilla bönorna på deras nya förnyas, uppdateringar och produkter som ska visas på NAMM... Mer »