Musik Workstations

Arbetsstation keyboard ger alla i en lösningar för musiker. En Workstation fungerar som en studio i en ruta, vilket ger en fantastisk mängd synth och urvalet ljud inom räckhåll, medan det för lätt ordna och redigera av kompletta delar av musik.

View All Information

Workstations

Första 34 produkter som visas

Om Workstationer

En Workstation, eller "Arrangör" keyboard, går ett steg längre än synt eller digitalpiano. Det är i huvudsak en kompakt, fristående studio, uppbyggd kring ett keyboard. De flesta erbjuder direkta integrering i samverkan mest populära DAW programvara och funktionen USB-rör och MIDI-samverkan rör som standard. Roland Phantom och Yamaha Tyros är exempel på kända Workstationer. Liksom att kraftfulla studio tools kan Workstationer vara lika som kraftfulla prestanda. Vissa kommer funktionen vägda tangenter, såsom Korg M3 88-tangenters som härmar intrycket av ett akustiskt piano.

Gear4music stock olika från ledande tillverkare såsom Roland, Korg och Yamaha, med ett utbud som passar både nybörjare och proffs.

Arbetsstation Nyheter

NAMM 2017: Korg Arp Odyssey, MS-20 Mini, Kronos, platina, TM-50

Med en mängd nya tillägg till sin 2017 line-up, Korg spilla bönorna på deras nya förnyas, uppdateringar och produkter som ska visas på NAMM... Mer »

'FÖRKOMPRIMERA' din kreativitet med Korg

De som köper en KRONOS, KROME, KROSS, Minilogue, Electribe, Electribe S, KingKORG eller Pa4x, wil vara elligible att få en gratis Korg USB/SD-kort som kan ta ditt spelande till nästa nivå... Mer »