Musik Workstations

Arbetsstation keyboard ger alla i en lösningar för musiker. En Workstation fungerar som en studio i en ruta, vilket ger en fantastisk mängd synth och urvalet ljud inom räckhåll, medan det för lätt ordna och redigera av kompletta delar av musik.

View All Information

Workstations

Första 35 produkter som visar

Om Workstationer

En Workstation, eller "Arrangör" keyboard, går ett steg längre än synt eller digitalpiano. Det är i huvudsak en kompakt, fristående studio, uppbyggd kring ett keyboard. De flesta erbjuder direkta integrering i samverkan mest populära DAW programvara och funktionen USB-rör och MIDI-samverkan rör som standard. Roland Phantom och Yamaha Tyros är exempel på kända Workstationer. Liksom att kraftfulla studio tools kan Workstationer vara lika som kraftfulla prestanda. Vissa kommer funktionen vägda tangenter, såsom Korg M3 88-tangenters som härmar intrycket av ett akustiskt piano.

Gear4music stock olika från ledande tillverkare såsom Roland, Korg och Yamaha, med ett utbud som passar både nybörjare och proffs.

Arbetsstation Nyheter

Musikmesse 2016: KORG Pa4X orientaliska professionell arrangör meddelade

KORG införa orientaliska upplaga av världens mest sålda arrangör keyboard!... Mer »

Roland produkt Specialist Dan Taman att besöka Gear4music HQ

Om du till awesome Roland synth och workstation ljud med en klassisk kanten men samtida känner sedan huvudet i vårt showroom på lördag 12.3.16 och har i första hand tutorials med Roland's Dan Taman!... Mer »