Elektron Synthar, samplers & trummaskiner

Gear4Music.com

Elektron är ett företag som grundades och styrs av synthentusiaster. Deras passion för kreativitet, estetik och musikmakeri märks i alla deras produkter. Elektron vill göra musik roligt. View All Information

Elektron Synthesizers

Första 6 produkter som visar

Om Elektron moduler

Elektron har imponerat musiker i alla genrer med deras flexibilitet och kraft. Kända användare inkluderar:

Autechre
Timbaland
The Knife
Stephen Morris i New Order

Elektron instrument är användbara som både framträdande- och studioverktyg.

Machinedrum är deras flaggskepp trummaskin-synthesizer. Den är inte bara användbar för slagverk, men Machiendrums kraft tillåter att melodiska komponenter kan skapas.

Monomachine – en 6-spårig, steg-sequencer synthesizer - är dess perfekta partner, och ger tillgång till en mängd digitala, virtuellt analoga, vintage och moderna ljud, kopplade till samma kraftfulla sequencer som Machinedrum.

Deras senaste skapelse, Octatrack Sampler är det perfekta tillägget i det redan kraftfulla utbudet och möjliggör att ljudutsignal för båda maskinerna kan matas in i den och samplas oändligt.

Elektron Nyheter

Moog införa modell 15 App

Moog har avslöjat deras allra första modulära synth app för iOS-enheter.... Mer »

Moog vill din ljud för globala Synthesizer projekt

Moog och ljud-art designer Yuri Suzuki värva i din hjälp för att skapa en unik global synthesizer projekt för ljud kritiska anmärkningar av kulturer över hela planeten.... Mer »

Gratis Yamaha Montage Event på Gear4music

Ha chansen att provköra den nya Yamaha Montage synth och vara en chans att vinna en ÖRORD på Yamaha Montage händelsen på Gear4music på 28.4.16.... Mer »

Novation ger chansen att vinna en Morodernova Synth

Efter mycket framgångsrika limited-utgivningen av förra årets specialutgåva Nova Synth, Novation erbjuder chansen att vinna en av dessa synthesizers inspirerad av den legendariska Giorgio Moroder.... Mer »