MIDI-styrenheter

Första 148 produkter som visas

Om MIDI-styrenheter

Ett MIDI-Keyboard, eller Master keyboard, är en digital enhet som skickar MIDI-data till andra enheter kan ta emot den. Dela vår passion för musik teknik, Gear4music.se.com för alla datorn musiker. Den vanligaste användningen av ett MIDI-keyboard är att kontrollera programvaran instrument används på en dator. Andra användningsområden inkluderar skicka ändras till DAW musikprogramvara, så att du kan styra ett antal parametrar utan att behöva använda musen – Novation Launchpad tillåter användare att starta klipp inom Ableton Live helt gratis mus och kombinerat med ett MIDI-keyboard som M-Audio Axiom kan simulera en fullfjädrad hårdvara studio uppsättning. Idag, nästan alla keyboard och domänkontrollanter använder MIDI som överförs och ansluter direkt via USB, liksom försörjas genom USB – liksom Korg Nano-styrenheter.

MIDI Kontrollenhet Nyheter

ROLI Releases Seaboard Block och Touch Block MIDI Kontrollenhet

Har du sett ROLI's Seaboard Grand och du har sett deras block styrenheter... Förbered dig för den mest innovativa hopkoppling i sommar.... Mer »

M-Audio starta vördade kod serien i svart

Den M-Audio kod 61 och kod 49 har släppts i en elegant ny svart design, kombinerar en fantastisk estetik med klassisk ton.... Mer »

Akai starta MPK Mini MK2 Laptop produktion keyboard i vitt

En begränsad tid utgåva av Akai MPK Mini MK 2, vita motsvarande fungerar som ett iögonfodralande alternativ att ser lika bra som det låter.... Mer »