Peavey Mixers

Gear4Music.com

Peavey ljud Mixers täcka ett brett spektrum från kompakt enheter till fullskalig Arena skrivbord. Deras mest populära linje på Gear4music är compact PV-serien – allt från 6-Input genom 20-Input versioner och också en USB-Interface alternativ. View All Information

Peavey Mixers

Första 2 produkter som visas

Om Peavey Mixers

Peavey erbjuder stora antal ljud Mixers. Deras mest populära linje vid Gear4music.se.com är kompakt PV-serien – alltifrån 6 inmatning genom att 20-Input versioner och även en USB-Interface alternativet. Peavey Mixers är också känd för sina högkvalitativa, dämmaree förstärkare. PV10 är en särskilt favorit på Gear4music.se.com och funktioner tre-band EQ samt effekter skickar och monitor skickar på varje kanal.

För scenen, FX raden av Mixers erbjuder en mängd scenen-vänliga funktioner. FX16 omfattar en dubbel-DSP effekter motorn och USB tvåvägs-direktuppspelning (en för inspelning, en för uppspelning).

Med en mängd unika funktioner och utestående Konstruktionskvalitet, har vi ett fantastiskt urval av Peavey Mixers finns på Gear4music.se.com

Peavey Mixer Nyheter

Peavey avslöja 6505 Piranha Förstärkartopp

Peavey avslöja en snappier version av deras klassiska hög gain amp.... Mer »

Phonic ljud produkter nu uteslutande fylld av Gear4Music

Phonic ljud produkter nu uteslutande fylld av Gear4Music... Mer »

Svart fredag försäljning nu på - våra bästa val

I vinter, vi är kickstarting din julhandeln med 4 hela dagar av den bästa musiken erbjudanden runt, det är svart fredag!... Mer »