Mixerbord

Audio mixer är viktiga för dem som kräver flera kanaler för ljudbearbetning samtidigt, med många Mixers också ge effekter och verktyg såsom komprimering.

View All Information

Våra Mest Populära Studio-Mixers

Mixer ljudinformation

Vi har ett brett spektrum av Ljud Mixers i lager, inklusive analoga Mixers, såsom Yamaha MG166C, som upprätthåller en äkta ljud signal bana i hela. Många av dessa har USB- och Firewire anslutningar för inspelning av flexibilitet.

Digitala Mixers konvertera ljud till data, ofta med hög nivå effekter och kvalitetsnormer får ljudet bara rätt. Intervallet Soundcraft EFX kombinerar enastående Digitech och Lexicon processorer i mixern.

För många hem uppställningar kan en multi-input ljudinterface eller ljudkort vara att föredra, utrymme fotavtryck är betydligt mindre. I allmänhet är en mixer dock sannolikt har bättre kvalitet konverterare än ett ljudkort och mer detaljerade, fysiska kontroller. Som ett resultat kommer en Ljudmixning kan du få ljud i ditt huvud lättare i verkligheten.

Audio Mixer Nyheter

Pioneer införa den splitternya DJM-250MK2 2-kanals DJ-Mixer

DJM-250MK2 2-kanals DJ-Mixer utrustad med en mängd nya funktioner som bidrar till professionell nivå blandning funktioner, och skapar ett nytt prejudikat.... Mer »

NAMM 2017: Soundcraft Ui24R inspelningssystem

En mångsidig och dynamisk Digital Mixer med en uppsjö av spännande funktioner... Mer »

NAMM 2017: Denon DJ släpper sin nya Prime-sortiment

Prime Series har en mediaspelare, skivspelare, Mixer och analysprogram. Uppfylla alla möjliga behov av den moderna DJ, Denon DJ slå spiken på huvudet.... Mer »