Ljud Mixers

Audio mixer är viktiga för dem som kräver flera kanaler för ljudbearbetning samtidigt, med många Mixers också ge effekter och verktyg såsom komprimering.

View All Information

Våra Mest Populära Studio-Mixers

Mixer ljudinformation

Vi har ett brett spektrum av Ljud Mixers i lager, inklusive analoga Mixers, såsom Yamaha MG166C, som upprätthåller en äkta ljud signal bana i hela. Många av dessa har USB- och Firewire anslutningar för inspelning av flexibilitet.

Digitala Mixers konvertera ljud till data, ofta med hög nivå effekter och kvalitetsnormer får ljudet bara rätt. Intervallet Soundcraft EFX kombinerar enastående Digitech och Lexicon processorer i mixern.

För många hem uppställningar kan en multi-input ljudinterface eller ljudkort vara att föredra, utrymme fotavtryck är betydligt mindre. I allmänhet är en mixer dock sannolikt har bättre kvalitet konverterare än ett ljudkort och mer detaljerade, fysiska kontroller. Som ett resultat kommer en Ljudmixning kan du få ljud i ditt huvud lättare i verkligheten.

Audio Mixer Nyheter

Musikmesse 2016: Allen och Heath QU-SB bärbar Digital Mixer

QU-SB är en ultra-kompakt digital mixer och Interface utformat för iPad kontroll, befria dig att blanda från var som helst.... Mer »

QSC TouchMix Digital Mixer och K-serien högtalare har i världen rekord på Mt Everest

Ojämn QSC PA system dragen i världsrekord breaking spelning på Mount Everest.... Mer »

Apple musik lägga till DJ-mixar, Mashups och inofficiella remixer till Streaming-tjänst

Tillkännagivandet kommer att öppna upp möjligheter för DJs och producenter att ha sin musik aktualiserat och hört av massorna.... Mer »