Ljudkort

Ljudkort hjälper dig med att ta dina heminspelningar till ett professionellt nivå. Hos Gear4music förstår vi hur viktigt ljudkvaliten är för dina inspelningar - vårt sortiment av ljudkort ger dig den bästa omvandlingen av ljudsignaler till ett högklassigt digitalt format, så att den kan användas i en dator.

View All Information

De mest populära Ljudkorten

Om ljud Interface

Även om antingen anslutning har tillräckliga befogenheter att ge goda resultat, är FireWire känd för att vara mer effektivt med dataöverföring. Populära Firewire Interface inkluderar MOTU Ultralite och Presonus FireStudio. PCI-kort sitter internt inom en kortplats på moderkortet, som ett resultat kräver anslutningar en break-out box/kabel.

USB-Interface tenderar att vara de mest populära på grund av att anslutningen är en universell standard.

Audio Interface Nyheter

Avid Pro Tools kvartett och duett buntar medföra massiva besparingar

Cutting edge Interface utformat för att ge senast i ljudinspelning teknik, paret har varit producera professionell ljudkvalitet vid varje användning... Mer »

NAMM 2017: Mackie släppa stora ratten Studio Monitor Interface

Mackie's stora ratten Studio Interface fortsätter arvet från sin föregångare, kampen för olika nya funktioner och spännande tech att upprepa dess triumfatoriska återkomst.... Mer »

NAMM 2017: RME avslöja deras Fireface UFX II-Interfacet

Utnyttja tillståndet i art inspelning och uppspelning drift, Interfacet Fireface UFX II kombinerar premium kvalitetstillverkning med nästa nivå ljudkvalitet... Mer »