Ljudkort

Ljudkort hjälper dig med att ta dina heminspelningar till ett professionellt nivå. Hos Gear4music förstår vi hur viktigt ljudkvaliten är för dina inspelningar - vårt sortiment av ljudkort ger dig den bästa omvandlingen av ljudsignaler till ett högklassigt digitalt format, så att den kan användas i en dator.

View All Information

De mest populära Ljudkorten

Om ljud Interface

Även om antingen anslutning har tillräckliga befogenheter att ge goda resultat, är FireWire känd för att vara mer effektivt med dataöverföring. Populära Firewire Interface inkluderar MOTU Ultralite och Presonus FireStudio. PCI-kort sitter internt inom en kortplats på moderkortet, som ett resultat kräver anslutningar en break-out box/kabel.

USB-Interface tenderar att vara de mest populära på grund av att anslutningen är en universell standard.

Audio Interface Nyheter

Focusrite tillhandahålla uppdateringar och erbjudanden för Clarett Interface

Med nya windows drivrutiner installerade och stora besparingar göras på utvalda modeller, Focusrite ger dig fler och fler anledningar att vara glad i jul... Mer »

Antelope Audio nu offranden en fri licens för PreSonus Studio One för kunder som köper markerad Interface

De som köper en Zen Tour, Zen Studio, Orion Studio, Orion 32, Orion 32 eller Goliath Interface kommer att vara berättigad att erhålla en gratis kopia av PreSonus' Studio One... Mer »

Native Instruments erbjudanden på Komplete Kontrol-serien och Komplete Audio 6

Erbjuder upp till £80 off på Kontrol serien medan slashing priset av Komplete Audio 6 till £149, få din chans att använda världens ledande Hårdvara till en otroligt rabatterat pris... Mer »