Ljudkort

Ljudkort hjälper dig med att ta dina heminspelningar till ett professionellt nivå. Hos Gear4music förstår vi hur viktigt ljudkvaliten är för dina inspelningar - vårt sortiment av ljudkort ger dig den bästa omvandlingen av ljudsignaler till ett högklassigt digitalt format, så att den kan användas i en dator.

View All Information

De mest populära Ljudkorten

Om ljud Interface

Även om antingen anslutning har tillräckliga befogenheter att ge goda resultat, är FireWire känd för att vara mer effektivt med dataöverföring. Populära Firewire Interface inkluderar MOTU Ultralite och Presonus FireStudio. PCI-kort sitter internt inom en kortplats på moderkortet, som ett resultat kräver anslutningar en break-out box/kabel.

USB-Interface tenderar att vara de mest populära på grund av att anslutningen är en universell standard.

Audio Interface Nyheter

PreSonus avslöja Quantum, deras smartaste Interface hittills

Med ett imponerande antal funktioner under sitt bälte, Quantum maximerar din audio's potential och ger dig premium grad kvalitet i ett hjärtslag... Mer »

Antelope Audio Audio införa flaggskepp Goliath HD Interface

Ställa in en ny standard för ljudinterface, Goliath HD erbjuder en rad spännande nya funktioner som förbättrar och förfina din audio för optimala resultat... Mer »

Cubase 9 Artist med en UR12 eller UR22 på Gear4music nu

Från och med idag kan du nu köpa Steinberg's Cubase 9 Artist med en UR12 eller UR22 för mindre än priset på Cubase 9 Artist fristående produktion Svit... Mer »