Ljudkort

Ljudkort hjälper dig med att ta dina heminspelningar till ett professionellt nivå. Hos Gear4music förstår vi hur viktigt ljudkvaliten är för dina inspelningar - vårt sortiment av ljudkort ger dig den bästa omvandlingen av ljudsignaler till ett högklassigt digitalt format, så att den kan användas i en dator.

View All Information

De mest populära Ljudkorten

Första 20 produkter som visas

Om ljud Interface

Även om antingen anslutning har tillräckliga befogenheter att ge goda resultat, är FireWire känd för att vara mer effektivt med dataöverföring. Populära Firewire Interface inkluderar MOTU Ultralite och Presonus FireStudio. PCI-kort sitter internt inom en kortplats på moderkortet, som ett resultat kräver anslutningar en break-out box/kabel.

USB-Interface tenderar att vara de mest populära på grund av att anslutningen är en universell standard.

Audio Interface Nyheter

Focusrite avslöja iTrack en Pre kompakt inspelning Interface

Kunna spela både gitarr och sång, iTrack en Pre kan drivas med antingen XLR- eller Jack-ingångar, så att den resande musikern oöverträffad kreativitet.... Mer »

Focusrite's Clarett 2Pre nu till salu på Gear4music

Den Focusrite Clarett 2Pre Interfacet är till salu på Gear4music. Skicklig på att spela in sång eller gitarrer kan du förvänta dig konsekvent fantastiska föreställningar.... Mer »

Avid Pro Tools kvartett och duett buntar medföra massiva besparingar

Cutting edge Interface utformat för att ge senast i ljudinspelning teknik, paret har varit producera professionell ljudkvalitet vid varje användning... Mer »