Focusrite Audio Interfaces

Gear4Music.com

Varumärket Focusrite grundades redan 1985 deras senaste audio-Interface är utformade för att samverka sömlöst med både Mac och PC, som ger en hög kvalitet audio signalen sökväg direkt från och till din DAW. View All Information

Focusrite USB-ljud Interface

Första 11 produkter som visas

Focusrite Firewire Audio Interfaces

Första 1 produkter som visas

Focusrite inspelningspaket

Första 12 produkter som visas

Om Focusrite Interface

På Gear4music.se vi har ett starkt arbetsförhållande med Focusrite och erbjuda världen klass urval av ljud Interface till låga priser.

Focusrite Saffire Pro 24 DSP firewire ljudinterface är skräddarsytt för moderna hemstudio miljöer med virtuella referens Monitor teknik gör att du kan höra din mix i olika miljöer, i olika högtalare och från olika positioner.

Focusrite Audio Interface Nyheter

Focusrite avslöja iTrack en Pre kompakt inspelning Interface

Kunna spela både gitarr och sång, iTrack en Pre kan drivas med antingen XLR- eller Jack-ingångar, så att den resande musikern oöverträffad kreativitet.... Mer »

Focusrite's Clarett 2Pre nu till salu på Gear4music

Den Focusrite Clarett 2Pre Interfacet är till salu på Gear4music. Skicklig på att spela in sång eller gitarrer kan du förvänta dig konsekvent fantastiska föreställningar.... Mer »

Plug-in kollektiva Flux ren Analyzer Studio Session ute nu

Focusrite's januari tillägg till sin Plug-in kollektiv kan du analysera och återskapa sedan ditt ljud i realtid. Tillgängliga fram till den 31 januari.... Mer »