Akai MIDI-styrenheter till salu på Gear4music.se

Gear4Music.com

Akai Professional trädde in i musikindustrin i mitten av 1980-talet med en serie av samplers och syntar, men det var inte förrän 1988 när de släppte det ökända MPC-utbudet som de verkligen etablerade sig på den elektroniska musikscenen. View All Information

Akai MIDI styrenheter

Första 29 produkter som visas

Om Akai MIDI styrenheter

Med ett intervall av MIDI-styrenheter tillgängliga av Gear4music.se har Akai bemästrat utformningen av USB-MIDI styrenheter - inklusive keyboard (MPK serien), pads (MPD serien) och även vind styrenheter som EWI serien.

Deras nuvarande partnerskap med Ableton har gett användare av Ableton Live förmågan att hantera programvaran på nya sätt. APC40 och den mindre APC20 är antagligen de mest integrerade och kraftfulla styrenheterna på marknaden.

De nya LPK25 och LPD8-styrenheterna är utmärkta för DJ:s och producenter under resor.

Akai MIDI Kontrollenhet Nyheter

Akaiär LPK25 och LPD8 nu tillgänglig på reducerat pris

Dessa kompakt och extremt bärbar styrenheter är det ultimata uttrycksfulla musikaliska verktyget, så att du kan spela din musik som du vill var du vill.... Mer »

NAMM 2017: Akai avslöja MPC-X och MPC Live-produktionsmaskiner

Återbesöker deras rötter, Akai är inställda på att återuppliva den klassiska MPC-serien och lägga till en hel mängd moderna uppdateringar till den vördade musik produktionsenheter... Mer »

Akai tillkännage lanseringen av den hett efterlängtade BT-500 svart skivspelaren

A premium remdrift skivspelare som har wireless streaming, den BT-500 har utformats för att extrahera varje musikaliska detalj i din skivsamling... Mer »