Bleckblåsinstrument

Våra Bleckblåsinstrument kombinerar en omfattande samling från några av de ledande märken såsom Yamaha, Bach och Elkhart med våra egna prisvärda serier. I och med vår långa erfarenhet, erbjuder vi ett omfattande och intressant utbud bleckblåsinstrument, inklusive Trumpeter, euphoniums och tromboner.

View All Information

Mässing Bestsellers

Om Bleckblåsinstrument

Bleckblåsinstrument har en stark arv i klassisk musik, liksom brittiska Brass Band, men är också framträdande i Big Band musik och jazz. Tonhöjd bestäms av både formen på läpparna och förlänga eller förkorta rör via ventiler och bilder.

Vårt eget sortiment av Gear4music Bleckblåsinstrument är perfekt för nybörjare eller passionerad spelare ser för att expandera sin samling. För seriösare spelaren, har vår Coppergate serie avancerade funktioner och hantverksskicklighet inte tidigare tillgänglig vid detta pris.

Mässing Instrument Nyheter

Gear4music besitter en av sista Yamaha Xeno YTR trumpeter

Den Yamaha Xeno YTR-8335RS 25-årsjubileum modell Trumpet för närvarande förblir en av de sista modellerna som för närvarande finns att köpa i Europa.... Mer »

NAMM 2017: S MBX3 Heritage trumpeter/Challenger trumpeter och B

B och S tillkännage releasen av deras professionellt MBX3 trumpeter, Sakkunnigt utformad och en fröjd för örat, MBX3 föra mässing spelar till nya hittade höjder... Mer »

Musikmesse 2016: Yamaha Xeno Artist modell "New York" trumpeter

Att införa Hornstötarnas Yamaha YTR-9335 och YTR-9445 Custom serien.... Mer »