AKG mikrofoner

Gear4Music.com

AKG mikrofoner är en österrikisk elektronikföretag grundades 1947. Främst känd för mikrofoner, AKG har etablerat sig bland andra topp mic tillverkare tack vare deras kvalitet och mångsidiga mikrofoner. View All Information

AKG mikrofoner

Första 56 produkter som visas

Om AKG mikrofoner

AKG är kända för produkter såsom deras C414 och C12 kondensatormikrofoner – känd för sina glittrande och varm karaktär. D112 kick drum mikrofonen är en annan studio-klassiker och en populär säljaren på Gear4music.se – känd för sin förmåga att hantera höga tryck ljud.

Förutom att producera ett brett utbud dynamiska och kondensator mikrofoner, AKG tillverkar även ett urval av trumman mic uppsättningar, scenen mikrofoner och trådlös mikrofon system. AKG WMS40 serien av trådlösa mikrofoner är mycket populära med artister och arenor. AKG är ett internationellt hyllade professionell ljud varumärke som används av utövande artister, ingenjörer och musiker världen över.

AKG mikrofon Nyheter

Musikmesse 2016: AKG meddela C7 kondensatormikrofon och K872 referens hörlurar

AKG av HARMAN debut C7 referens condencer sångmikrofon och K872 referens hörlurar på Musikmesse 2016.... Mer »

NAMM 2016: AKG av HARMAN införa K67 och K167 DJ hörlurar

AKG av HARMAN och Storbritannien distributör Sound Technology Ltd är glada för att tillkännage de nya AKG K67 och K167 proffsig DJ hörlurarna på vintern NAMM 2016.... Mer »

GRATIS IP2 hörlurar med AKG C214 studiomikrofon

Hävda ett gratis par premium i-öra hörlurarna när du köper en AKG C214 studiomikrofon.... Mer »