Røde Mikrofoner

Gear4Music.com

Prisvinnande, Australiska varumärket Røde har funnits sedan 1967 och är nu en av världens främsta mikrofon tillverkare. De har åtagit sig att tillhandahålla musiker med mikrofoner som representerar det ultimata värdet, prestanda och användartillfredsställelse. View All Information

Røde mikrofoner

Första 81 produkter som visas

Om Røde Mikrofoner

Røde mikrofoner är kända för sin kvalitet och användbarhet. Med ett brett utbud av mikrofoner för scen, studio och ute i fältet är Røde valet av musiker, podcasters, presentatörer och filmskapare världen över.

Røde har också ett fantastiskt antal mikrofon tillbehör så att du kan anpassa din valda mikrofon för särskilda villkor eller miljöer. Känd för sina unika namn, inkluderar de Røde Dead Mouse och Dead Cat vindskydd!

Rødes nyaste mikrofoner specialiserar sig på kompatibilitet med iOS produkter. iXY är en stereomikrofon för iPhone och iPad och ger rikt, smidigt och exakt ljud direkt till din smartphone eller datorplatta. Røde-SmartLav är en lavalier mikrofon som också är kompatibel med iOS, idealisk för diskreta, professionella inspelningar.

Røde Nyheter

Rode meddela en annan nya produktlansering

Rode meddela mer detaljer på den hett förväntade följa upp till till HS1-the HS2 headsetet.... Mer »

Rode tillkännage Detaljer om nya Video stereomikrofon och tillbehör

Rode lyft på locket på sina nya produkter: The Stereovideo Mic, SM3-R, SM4, PG2-R och PG2-R Pro kabel.... Mer »

Över $300.000 AUDS-värde efter priser att slåss i RODE mikrofoner konkurrens

RODE mikrofoner har lanserat den tredje "My röd Reel" kortfilm konkurrensen med en prispott värderas till mer än $300.000 AUD.... Mer »