Shure mikrofoner

Gear4Music.com

Shure mikrofoner grundades 1925 av Sidney Shure. I 1939 Shure & rsquo; s berömda mikrofon den modell 55 skapades som används för vissa av världen & rsquo; s mest berömda tal från människor som John F. Kennedy och Martin Luther King och används också av artister som Elvis Presley. Shure har skapat en ny replik av den modell 55, den Shure 5575LE. View All Information

Mest populära Shure mikrofoner

Första 26 produkter som visas

Om Shure mikrofoner

50 Introducerade Shure Unidyne 55, mer känd som "Elvis mic".

Fortfarande i produktion i dag som Shure 55SH, har det blivit en tidlös klassiker. Ett decennium senare, infördes Shure SM57 SM58. I SM-serien är idag kanske mest populära Monitors-och informationscentrumet i branschen. SM57 är känd för att få bäst av en gitarr cab. SM58 är fantastisk för levande sång. Intervallet Beta ger högre-utdata och feedback kontroll.

Liksom olika dynamiska mikrofoner, Shure producerar en fantastisk mängd kondensator mikrofoner, trådlösa mikrofoner och prisvärd PG-serien.

Shure mikrofon Nyheter

Shure Release 50th Anniversary Edition SM58

Vördade mikrofonen är tillgänglig nu i ett limited edition jubileums paketet.... Mer »

Shure tillkännage ny GLX-D firmwareuppdatering

Den nya uppdateringen för alla Shure GLX-D wireless system är inställd på förbättrad RF överföring tillförlitlighet.... Mer »

NAMM 2016: Shure införa KSM8 Dualdyne - den första någonsin dubbla membran dynamisk mikrofonen

Världsberömda mikrofon tillverkning jätte introducera revolutionerande mikrofon till en värld av musik på NAMM 2016.... Mer »