Shure Mikrofoner

Gear4Music.com

Shure Microphones grundades 1925 av Sidney Shure. År 1939 lanserades Shures berömda mikrofon, "Model 55", som använts för vissa av världen mest berömda tal, av berömda talare såsom John F. Kennedy och Martin Luther King samt av artister som Elvis Presley. För att fira att Model 55 fyllt 75 år skapade Shure en modern version av denna anrika mikrofon, Shure 5575LE. View All Information

Mest populära Shure mikrofoner

Första 36 produkter som visas

Om Shure mikrofoner

50 Introducerade Shure Unidyne 55, mer känd som "Elvis mic".

Fortfarande i produktion i dag som Shure 55SH, har det blivit en tidlös klassiker. Ett decennium senare, infördes Shure SM57 SM58. I SM-serien är idag kanske mest populära Monitors-och informationscentrumet i branschen. SM57 är känd för att få bäst av en gitarr cab. SM58 är fantastisk för levande sång. Intervallet Beta ger högre-utdata och feedback kontroll.

Liksom olika dynamiska mikrofoner, Shure producerar en fantastisk mängd kondensator mikrofoner, trådlösa mikrofoner och prisvärd PG-serien.

Shure mikrofon Nyheter

Shure's kallar för Legends Live vinnarna har meddelats

En Jazz/Funk kollektiva från Bordeaux i Frankrike, The Lehmann Brothers band har valts som Shure's kallar för legender vinnare i de senaste live konkurrens... Mer »

Köp någon Shure GLX-D Wireless System och få en gratis SB902 Li-ion batteri gratis

I deras senaste befordran, Shure erbjuder kunder chansen att lägga vantarna på en uppladdningsbara kan upp till 10, 000 timmar av lek... Mer »

Är din bandet Live-legender?

Shure tillkännage deras 'ring för legender - Live Contest' där företaget söka högt och lågt för nästa Live-musik legender.... Mer »