Mikrofon tillbehör

Med vårt stora utbud av Övervaknings-och informationscentrumet tillbehör, vid Gear4music.se vi har allt du behöver för att Yta ditt projekt studio till den högsta standarder. För att förbättra din inspelning ytterligare har vi ett antal vocal effekter, inklusive Tc Helicon mycket lovordad intervall, ger tonhöjden korrigering, harmonisering och mycket mer i en utombordare pedalen.

View All Information

Mikrofon tillbehör

Första 150 produkter som visas

Om mikrofonen tillbehör

Vi har en mängd akustisk behandling Paketerbjudanden för att minska ekon, oönskade reverb och dead space när Monitor. Med kylrum, set, fällor och paneler från Primacoustic, liksom lösningar från Vicoustic.

Chock monteringar och mikrofonklämmor för de flesta mikrofoner är tillgängliga med pop skärmar och isolerade lösningar, såsom SE elektroniska berömda Reflexion Filter, är också tillgängliga. Vi har dessutom en full uppsättning kvalitet kablar för att kontrollera din ljud inte försämras.

Mikrofon tillbehör Nyheter

10 Live sångmikrofoner Under £100

Oavsett om du kör en fantastisk professionell PA-system, en medium som inrättats eller en liten karaoke natt, finns det en mikrofon för dig i vår guide till budget sångmikrofoner.... Mer »

Digital trådlös kraften kommer till den legendariska Shure SM58

Shures nya Digital trådlös Röstmikrofon System ger intelligent digital anslutning, ljudkvalitet och det berömda SM58 vocal klarhet som levereras i nästan ett halvt sekel.... Mer »

sE Electronics hjälpa Frank Hamilton rekord London Eye EP

Tidigare denna månad, släppt Frank Hamilton sin #LondonEyeEP, inspelad i en London Eye pod under den tid det tar för en full rotation.... Mer »