Mikrofoner

Mikrofoner är avgörande för att få din prestanda som ger perfekt - vid Gear4music.se.com vi har en mic för varje ändamål. Om du behöver en klassisk sång mic som den Shure SM58, en respekterad instrumentet mic som den Shure SM57 eller en superb klingande kondensatorn mic, såsom de som tillverkas av Audio Technica, Gear4music.se.com har ett fantastiskt urval av mikrofoner som är tillgängliga nu. Vi har också en fantastisk USB-mikrofoner lämpar sig för inspelning och pdocasting - ta en titt på den Samson Meteor mic.

View All Information

Mikrofoner Storsäljare

Första 15 produkter som visas

Mikrofoner Info

Dynamiska mikrofoner som Sennheiser e835 som är mest populära för levande användning och sång. Vissa dynamik, såsom Shure SM57 är användbara för att registrera instrument, som gitarrförstärkare, med tanke på deras förmåga att hantera höga volymer väl.Kondensator mikrofoner Är standard för studio arbete. Liten bländare mikrofoner som AKG C1000 S syftar till att registrera snabb låter stränginstrument instrument, liksom skall föredrog för konsert inspelning.Stor bländare mikrofoner är valet för inspelning av sång och instrument där krävs för ett djupare ljud. Audio Technica AT2035 är ett bra exempel.

Mikrofon Nyheter

10 Live sångmikrofoner Under £100

Oavsett om du kör en fantastisk professionell PA-system, en medium som inrättats eller en liten karaoke natt, finns det en mikrofon för dig i vår guide till budget sångmikrofoner.... Mer »

Digital trådlös kraften kommer till den legendariska Shure SM58

Shures nya Digital trådlös Röstmikrofon System ger intelligent digital anslutning, ljudkvalitet och det berömda SM58 vocal klarhet som levereras i nästan ett halvt sekel.... Mer »

sE Electronics hjälpa Frank Hamilton rekord London Eye EP

Tidigare denna månad, släppt Frank Hamilton sin #LondonEyeEP, inspelad i en London Eye pod under den tid det tar för en full rotation.... Mer »