DJ Software

Med blivit fler och fler människor väljer för att använda datorer för att skapa och lagra musik, DJ programvara mycket populära. Ta bort behovet av omfattande vinyl eller CD samlingar, kommer programvaran direktuppspela MP3 och andra ljud format direkt från hårddisken. Med ett ljudinterface eller ljudkort införliva DJS fortfarande en dator i en traditionell installation.

View All Information

DJ Software

Första 23 produkter som visas

Om DJ programvara

Programvara såsom Native instrument Traktor Pro kan automatiskt identifiera tempo och beats, gör det möjligt för nybörjare att börja blanda omedelbart. De flesta DJ programvara kommer funktioner effekter, arkivering av spåret bibliotek och möjlighet att koppla en extern styrenhet eller timecoded enhet. NI'S Traktor Kontrol X 1 är en MIDI-styrenhet kan styra hela programmet för en mer taktil strategi - starta DJ'ing nu med Gear4music.se.com.

DJ programvara Nyheter

NI Maschine Studio produktion Workstation till försäljning nu

Native Instruments Maschine Studio produktion Workstation komplett med mjukvara, erbjuder en mångsidig produktion upplevelse för dagens moderna producenten... Mer »

ROLI block finns att köpa på Gear4music nu

Den ROLI Loop blockera, Lightpad blockera och Live blockera finns nu att köpa på Gear4music. En uppenbarelse i din kreativitet, göra musik var du än är.... Mer »

NAMM 2017: ROLI införa Live Block, Lightpad Block och Loop Block

En helt ny strategi för att skapa ljud, ROLI frige en annan uppsättning hypermoderna och innovativa enheter för att förbättra din musikupplevelse... Mer »