Native Instruments Komplete

Gear4Music.com

Komplete 11 har över 45 enskilda musikprogram, med över 13000 ljud och över 155 GB av instrument och effekter. Detta mångfald av olika sorters professionell musikprogramvara är perfekt för ljuddesign, musikproduktion, mixning, mastering och "live"-framträdanden! Alla instrument kan fungera som fristående eller som en "plug-in" med din valda DAW. Med introduktionen av Reaktor 6stöder Komplete nu Reaktor Blocks som kombinerar friheten och mångsidigheten av modulär "patching". View All Information

Komplete 11

Första 23 produkter som visas

Om NI programvara

Frustrerad av de begränsningar som är associerade med hårdvara instrument, Native Instruments som anges med en vision att utveckla mjukvaran-baserat instrument som erbjuds oöverträffad uttrycksfullhet och kreativitet.

Idag, de har verkligen gjort sin vision verklighet - plug-ins som Kontakt, Absynth, batteri, Guitar Rig, Massive, Reaktor och FM8 har alla blivit ansedda av producenter och artister för sina realistiska ljud och innovativa funktioner.

Native Instrument Nyheter

Native Instruments vev upp det läskiga med 'Spänning'

Spänningen för att åtfölja din skräck noter och hetsa oöverskådliga rädsla in i publikens hjärtan, och lovar nagelbitande spänning och hjärtskärande skräck... Mer »

NI Maschine Studio produktion Workstation till försäljning nu

Native Instruments Maschine Studio produktion Workstation komplett med mjukvara, erbjuder en mångsidig produktion upplevelse för dagens moderna producenten... Mer »

Native Instruments erbjudanden på Komplete Kontrol-serien och Komplete Audio 6

Erbjuder upp till £80 off på Kontrol serien medan slashing priset av Komplete Audio 6 till £149, få din chans att använda världens ledande Hårdvara till en otroligt rabatterat pris... Mer »