Komplete

Gear4Music.com

Komplete 11 har över 45 enskilda delar av musikprogram, med över 13.000 ljud och över 155 GB instrument och effekter. Denna olika sorters professionell musikprogramvara är perfekt för ljuddesign, musikproduktion, mixning, mastering och liveframträdanden! Alla instrument kan fungera som fristående eller som en plug-in med din DAW val. Med införandet av Reaktor 6stöder Komplete nu Reaktor block, som kombinerar frihet och flexibilitet av modulära lapp. View All Information

Komplete 11 buntar

Första 0 produkter som visas

Komplete 11

Första 17 produkter som visas

Komplete 10

Första 0 produkter som visas

Om NI programvara

Frustrerad av de begränsningar som är associerade med hårdvara instrument, Native Instruments som anges med en vision att utveckla mjukvaran-baserat instrument som erbjuds oöverträffad uttrycksfullhet och kreativitet.

Idag, de har verkligen gjort sin vision verklighet - plug-ins som Kontakt, Absynth, batteri, Guitar Rig, Massive, Reaktor och FM8 har alla blivit ansedda av producenter och artister för sina realistiska ljud och innovativa funktioner.

Native Instrument Nyheter

Gear4music nu strumpan Native Instruments' Maschine Jam

Inklusive den berömda Komplete 11, användarna kan förvänta sig en ofullständig explosiva kreativa verktyg som sätter kraft i sina händer... Mer »

Native Instruments Maschine Jam lanserade

Native Instruments har meddelat sin senaste produkt - den Maschine Jam.... Mer »

Gear4music nu strumpan KOMPLETE 11

Gear4music nu strumpan den hela utbud av KOMPLETE 11, en produktion Svit designad att inspirera professionella klingande musik... Mer »