Komplete

Gear4Music.com

Komplete 11 har över 45 enskilda delar av musikprogram, med över 13.000 ljud och över 155 GB instrument och effekter. Denna olika sorters professionell musikprogramvara är perfekt för ljuddesign, musikproduktion, mixning, mastering och liveframträdanden! Alla instrument kan fungera som fristående eller som en plug-in med din DAW val. Med införandet av Reaktor 6stöder Komplete nu Reaktor block, som kombinerar frihet och flexibilitet av modulära lapp. View All Information

Komplete 11

Första 25 produkter som visas

Om NI programvara

Frustrerad av de begränsningar som är associerade med hårdvara instrument, Native Instruments som anges med en vision att utveckla mjukvaran-baserat instrument som erbjuds oöverträffad uttrycksfullhet och kreativitet.

Idag, de har verkligen gjort sin vision verklighet - plug-ins som Kontakt, Absynth, batteri, Guitar Rig, Massive, Reaktor och FM8 har alla blivit ansedda av producenter och artister för sina realistiska ljud och innovativa funktioner.

Native Instrument Nyheter

NI Maschine Studio produktion Workstation till försäljning nu

Native Instruments Maschine Studio produktion Workstation komplett med mjukvara, erbjuder en mångsidig produktion upplevelse för dagens moderna producenten... Mer »

Native Instruments erbjudanden på Komplete Kontrol-serien och Komplete Audio 6

Erbjuder upp till £80 off på Kontrol serien medan slashing priset av Komplete Audio 6 till £149, få din chans att använda världens ledande Hårdvara till en otroligt rabatterat pris... Mer »

Native Instruments' Traktor Kontrol S8 till salu på Gear4music nu

Erbjuder en rad innovativa komponenter som ger ultimat uppleva live DJ, den Traktor Kontrol S8 är den nya måttstocken för styrenheter överallt... Mer »