Orkesterinstrument

Orkesterinstrument utgör ett av våra mest populära områden på Gear4music.se. Vi har tillbringat åratal med att utveckla vår egen serie prisvärda orkesterinstrument, inklusive saxofoner och flöjter, Eufonium och valthorn samt Kontrabasar och violiner.

View All Information

Våra Mest Populära Orkesterinstrument

Första 24 produkter som visas

Orkesterns instrument Info

Klarinettsorter

Det finns tre sorters klarinetter, Bb (eller Bess), alto och bas. Bb är den mest vanliga av de tre och kanske den som man oftast tänker på när ordet klarinett nämns. Den är allmänt sedd som en bra startpunkt för personer som vill lära sig spela klarinett, med en storlek som lämpar sig för nybörjare. När en person har bemästrat hur man spelar en typ av klarinett, är det i allmänhet relativt lätt att lära sig hur man spelar en av dess systerinstrument.

Trumpetsorter

De varierar i form, längd och hålstorlek varierar, och de har alla sina egna distinkta enkelt urskiljbara ljud. Exempelvis är kornetter kända för att erbjuda ett mycket tjockare, rikare och fylligare ljud än andra typer av trumpeter, av vilka många erbjuder större skärpa och briljans.

En annan faktor att tänka på är köparens kompetens, då ett flygelhorn exempelvis kan vara bättre lämpat för mer avancerade musiker. Att titta på specifikationerna för olika trumpeter kan hjälpa studenter eller yngre spelare bestämma vilken som passar bäst för deras behov.

Orkesterns instrument Nyheter

Gear4music nu strumpan Hidersine

Hidersine orkesterinstrument anses vara "höjdpunkten av fältet".... Mer »

Eastman strängar produkter fylld från Gear4Music

Hög kvalitet Eastman violiner, viola, cello och kontrabas finns nu tillgängliga på Gear4music.... Mer »

Musikmesse 2016: Yamaha avslöja SEVR klarinetter

SEVR klarinetter erbjuda vackra ljud, konsekvent kvalitet och ett överkomligt pris.... Mer »

Musikmesse 2016: Yamaha Xeno Artist modell "New York" trumpeter

Att införa Hornstötarnas Yamaha YTR-9335 och YTR-9445 Custom serien.... Mer »