Orkestrala tillbehör

På Gear4music.se har vi alla tillbehör du behöver för att visa de mest från att spela instrumentet vara en fiol, klarinett eller eufonium. Med hjälp av vår förståelse av vad sträng, kräver träblåsinstrument och mässing musiker, vi lagerför ett urval av tillbehör som hjälper dig att njuta av instrumentet.

View All Information

Orchestral instrumenterar tillbehör

Om orkestrala tillbehör

Orkesterns instrument kräver regelbundet underhåll att hålla dem spelar och låter så bra som möjligt. Detta kan innebära att ändra ett instrument strängar, olja ventiler och bilder eller passa en ny reed - tillbehör är avgörande för ditt instrument spelbarhet och hälsa.

Oavsett vad du spelar, stämapparat och Metronomer är viktigt för att se till att din musik låter rätt - Boss' nyligen släppta TU-12 stämapparat har fått mycket beröm.

Orkestrala tillbehör Nyheter

Musikmesse 2016: Yamaha introducera YEV serie elektriska violiner

Med dess design inspiration från ekologisk skönhet av trä, enkelheten i rena linjer och bekvämligheten av lätta den nya YEV-serien kombinerar design med innovativa Yamaha ljud skapa en underbar live-framträdande instrument.... Mer »

De 7 bästa instrumenten för barn Under 7

Många föräldrar vill uppmuntra sina barn att ta upp ett instrument tidigt i livet. Musik kan vara en rolig och givande aktivitet för barn men att veta var man ska börja kan vara knepigt. Här är våra bästa val för perfekt starter instrument för barn under 7.... Mer »

Barn mer musikaliska än sina föräldrar

Philharmonia Orchestra, baserad i London, har beställt forskning för att hitta ut där musikerna i morgon kan komma från.... Mer »