16 kanal DMX-kontroller från Gear4Music - öppnad kartong

746 kr RRP 916 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • Lättanvänt DMX-kontroller.
 • 8 reglar och 2 sidor.
 • 3-pin DMX utdata.
 • Kompakt och lätt.
 • Lämplig för mindre föreställningar

16 kanal DMX-kontroller från Gear4Music - öppnad kartong

Detaljer
Den Gear4music 16 kanal DMX-kontroller är ett idealiskt verktyg för att hantera upp till 16 kanaler med DMX512 inställningar. Med två sidor av 8 reglar, kan den här domänkontrollanten du enkelt hantera dina lampor på språng på ett visuellt sätt. Hål i den övre plattan har lagts till så att denna kompakta Kontrollenhet kan läggas till en rigg eller i att rack redskap. 3-pin DMX utdata är lämplig att ansluta till de flesta de flesta DMX ljus och en strömförsörjning ingår i detta paket.

Observera att rutan har öppnats som en del av vår kvalitet control inspektioner och som sådan alla sälarna har brutits. Själva objektet är helt ny och aldrig har använts.

Detta är en fantastisk möjlighet att köpa en fullt fungerande produkt till ett rabatterat pris, levereras med ett års garanti.

Artikelnummer: 80521

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Lättanvänt DMX Kontrollenhet

16 kanal DMX Kontrollenhet kunde inte vara enklare att använda. Med två sidor av åtta reglar till individuellt control alla 16 kanaler och en ledar-fader, denna DMX Kontrollenhet är en användarvänlig produkt. Om kontroll av en uppsättning 4 enkla DMX burkar eller en mer komplex rörliga strålkastare, är denna styrenhet ett lämpligt val. Helt enkelt ta en 3-pin DMX-kabel från utdata från den här domänkontrollanten och koppla dina lampor upp till njuta av en lätt att hantera ljusshow.

Kompakt Design

Denna DMX Kontrollenhet har utformats för att vara kompakt och lätta, vilket gör den lämplig för mindre föreställningar. Den övre plattan har 4 mount hål där det kan enkelt läggas till rackenheter och större uppsättning ups. Alternativt, kontroller kan fungera som en kompakt fristående produkt.

Funktioner/specifikationer

 • Kanaler: 16
 • Reglar: 8 (0-100%)
 • Sidan Välj: A - B
 • Master Control: Ja
 • Utgång: 3-Pin DMX
 • Ström: Ingår strömförsörjning eller 9v batteri

Gear4music - en revolution i konkurrenskraftiga priser, hög kvalitet musikinstrument och utrustning.

Gear4music har slagit sig ihop med några av de bästa tillverkarna från runt om i världen att utveckla vår egen linje av musikutrustning. Vårt mål är att förse våra kunder med ett brett utbud av hög kvalitet, förnuftigt prissatta musikinstrument.

Med många års samlad erfarenhet har vi utvecklat ett brett utbud av instrument och utrustning inklusive trumset, akustiska och elektriska gitarrer, träblås, mässing, stränginstrument och högtalarsystem. Vi är stolta att kunna erbjuda dessa till våra kunder tillsammans med hundratals andra välkända tillverkare. I nära samarbete med våra noga utvalda tillverkare, vi strävar efter att producera tillförlitliga, stora klingande instrument till ett pris som är tillgänglig för alla. Vår musikaliska utrustning görs till samma höga krav som du förväntar dig från andra ansedda tillverkare - detta är backas upp av vår standard 28 dagars öppet köp.

Gear4music produkter tillverkas etiskt och ansvarsfullt sätt att uppfylla förväntningarna som en omtänksam värld.

Din beställning kan levereras med en vägguttagsadapter
Objekt som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk stöpsel. En lämplig adapter för konvertering för varje vägguttag kommer att ingå i köpet (kostnadsfritt).