Bose L1 B1 bas modul - öppnad kartong

2 538 kr Ord.pris 2 784 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

  • För en publik upp till 300/500.
  • Enkel Transport och Ställ in.
  • För musiker, DJs och offentlig högtalare.
  • Inkluderar bärväska

Bose L1 B1 bas modul - öppnad kartong

Detaljer
Modulen Bose B1 bas är del av L1 modell 1S eller II-systemet som ersätter konventionella monitor, mixer och PA högtalare uppställningar med en kompakt och lätt att transportera set-up med en mängd input och output alternativ. Modulen B1 bas har en mycket effektiv högtalare design med två 5,25-tumsplatser hög uteffekt, hög utflykt förare. Det ger extra flexibilitet och ännu större låg slut kraft till din live-ljud.

Observera att rutan har öppnats som en del av vår kvalitet control inspektioner och som sådan alla sälarna har brutits. Själva objektet är helt ny och aldrig har använts.

Detta är en fantastisk möjlighet att köpa en fullt fungerande produkt till ett rabatterat pris, levereras med ett års garanti.

Artikelnummer: 79534

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Modulen Bose B1 bas ger en full, flexibel bas ljud - extra låg slut när du behöver mer kraftfull bas för större publik. Du kan driva en eller två B1 bas moduler på den Bose L1 Power utmärker eller den Bose L1 Model 1S Power utmärker

Modulen B1 är robust byggda för att tåla knackar av vägen och kommer med en väska. Den kompakt modulen har en liten plats jämfört med många mer traditionella bas hytter och är mindre än den Bose B2.

Makten stativ har en bas modul för förstärkt Basutmatningen signal till B1 bas modul. L1 justerar systemet automatiskt utjämning på lämpligt sätt när bas moduler är anslutna.

Dimensioner

  • Höjd: 38 cm
  • Bredd: 26 cm
  • Djup: 45 cm
  • Vikt: 11,4 kg
Din beställning kan levereras med en vägguttagsadapter
Objekt som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk kontakt. Självklart medföljer en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.