JBL PRX715XLF 15" aktiv PA Subwoofer - öppnad kartong

9 405 kr Ord.pris 11 909 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

  • Nytt från JBL - kommer snart!.
  • JBL PRX715XLF 15" aktiv PA Subwoofer.
  • 750 watt RMS av makt.
  • Robusta JBL Design & bygga

JBL PRX715XLF 15" aktiv PA Subwoofer - öppnad kartong

Detaljer

PRX700 serien representerar ett evolutionärt steg i en effektiv användning av förstärkare makt, robust hållbarhet och ökad mångsidighet i en egen strömförsörjning högtalare konstruerad för att utföra i den verkliga världen av ljud förstärkning. De är de första systemen att använda våra patenterade Differential driftteknik med ferrit drivrutiner med hög effekt, fantastisk bandbredd och låg distorsion. PRX700 högtalare ställs in för en livstid av prestanda som du kan lita på.

Observera att rutan har öppnats som en del av vår kvalitet control inspektioner och som sådan alla sälarna har brutits. Själva objektet är helt ny och aldrig har använts.

Detta är ett utmärkt tillfälle att köpa en fullt fungerande produkt till ett rabatterat pris, levereras med ett års garanti.

Artikelnummer: 77802

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

JBL PRX715XLF är en utökad lågfrekventa subwoofer designade och konstruerade att ge sub bas frekvenser med noggrannhet och makt. Används som en enda sub i en sub/sat systemet eller i multiplar som en del av en skalbar, stora format ljudanläggningen, utför PRX715XLF med extreme effektivitet och control.

För ytterligare specifikationer för JBL JRX715XLF Vänligen ladda ner PDF-filen från länken nedan

Din beställning kan levereras med en vägguttagsadapter
Objekt som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk kontakt. Självklart medföljer en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.