Radial BT-Pro Bluetooth direkt Box

  • Bluetooth receptionen upp till 20 meter.
  • Dubbla balanserade XLR-utgångar.
  • Inbyggd hörlursförstärkare.
  • Isolering transformatorer eliminera Buzz och Hum.
  • Senaste Bluetooth trådlös A2DP Interface

Radial BT-Pro Bluetooth direkt Box

Detaljer
Den radiella BT-Pro Bluetooth direkt om du är en wireless direkt rutan visas dubbla balanserade XLR-utgång, inbyggd hörlursförstärkare och isolering transformator som eliminera buzz och hum. BT-Pro är utformat för att fånga wireless överföring från Bluetooth eabled enheter, så att du kan konvertera signalen till en balanserad. Rutan själv har en mycket kortvariga metall yttre skal, gör den perfekt för omfattande Live-användning. Med dess premium-kvalitetskomponenter och robust konstruktion här direkt du är perfekt för en rad olika tillämpningar.

Artikelnummer: 71938

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Wireless anslutning

En av de viktigaste funktionerna från BT-Pro är dess stöd för wireless anslutning via Bluetooth. Utformat för att fånga wireless överföring från din Bluetooth aktiverade enheter, BT-Pro konverterar signalen till en balanserad linje för användning med en PA eller inspelningssystem. De interna komponenterna för lådor har en innovativ T-formade tillgång hålighet där antennen ligger bakom. Skyddas av ett slipat skär gjort från Sintra (en robust slutna celler PVC konstruktion) som gör att wireless överföring utan störningar för upp till 20 meter, vilket gör den perfekt för liveframträdanden.

Premium-kvalitetskomponenter

Liksom det är wireless anslutning BT-Pro erbjuder en rad högkvalitativa komponenter som resulterar i enastående ljudkvalitet och funktionalitet. Funktionerna audio signalen sökväg senaste Bluetooth A2DP Interface över 2.0 EDR (Enhanced Data Rate) för optimal höghastighetsöverföring vilket resulterar i den bästa möjliga ljudkvaliteten. Detta körs på en 16-bitars wireless compress format med bithastighet beroende av sura material. Frontpanelen potentiometern styr signalnivån, plus det finns en inbyggd hörlursförstärkare med standard 3.5 mm mini TRS för felsökning.

En stereo-till-mono switch summerar stereo utgång för dual-mono separation, minska ingångskanal krav på mixern. Två-sida monterade isolering transformers har integrerats för att minimera och eliminera eventuella hum eller buzz. Växeln ground lift hjälper även till att ytterligare minska något hum och buzz orsakas av jordslingor. Slutligen finns det dubbla balanserade XLR-utgångar så att du kan ansluta din box till externa enheter såsom PA-system. Med sin robusta konstruktion, hög kvalitet komponenter och exceptionell ljudkvalitet är BT-Pro perfekt för en rad ljudprogram från liveframträdanden studio användning.

Funktioner

  • Bluetooth mottagning till 20 meter (60 fot!)
  • Dubbla balanserade XLR-utgångar för anslutning till PA-system
  • Inbyggd hörlursförstärkare för felsökning
  • Isolering transformatorer till eliminera buzz och hum
  • Senaste Bluetooth wireless A2DP Interface
Din beställning kan levereras med en vägguttagsadapter
Objekt som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk kontakt. Självklart medföljer en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.