Radial BT-Pro Bluetooth direkt Box

  • Bluetooth receptionen upp till 20 meter.
  • Dubbla balanserade XLR-utgångar.
  • Inbyggd hörlursförstärkare.
  • Isolering transformatorer eliminera Buzz och Hum.
  • Senaste Bluetooth trådlös A2DP Interface

Radial BT-Pro Bluetooth direkt Box

Detaljer
Den radiella BT-Pro Bluetooth direkt om du är en wireless direkt rutan visas dubbla balanserade XLR-utgång, inbyggd hörlursförstärkare och isolering transformator som eliminera buzz och hum. BT-Pro är utformat för att fånga wireless överföring från Bluetooth eabled enheter, så att du kan konvertera signalen till en balanserad. Rutan själv har en mycket kortvariga metall yttre skal, gör den perfekt för omfattande Live-användning. Med dess premium-kvalitetskomponenter och robust konstruktion här direkt du är perfekt för en rad olika tillämpningar.

Artikelnummer: 71938

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Trådlös anslutning

En av de viktigaste funktionerna från BT-Pro är dess stöd för wireless anslutning via Bluetooth. För att fånga wireless överföring från din Bluetooth aktiverade enheter, BT-Pro konverterar signalen till en balanserad linje för användning med en PA eller inspelning system. De interna komponenterna lådor har en innovativ T-formade tillgång hålrum där antennen ligger bakom. Skyddas av ett slipat infoga från Sintra (en robust slutna celler PVC konstruktion) som gör att wireless överföring utan störningar för upp till 20 meter, vilket gör den perfekt för liveframträdanden.

Premium-kvalitetskomponenter

Lika väl som det är wireless anslutning BT-Pro har ett utbud av komponenter av hög kvalitet som ger exceptionell ljudkvalitet och funktioner. Ljudsignalen sökvägen funktioner senaste Bluetooth A2DP Interface över 2.0 EDR (ökat datan hastighet) för optimal höghastighetsöverföring vilket resulterar i den bästa möjliga ljudkvaliteten. Detta går på en 16-bitars wireless compress format med bithastigheten beroende av surt material. Frontpanelen potentiometer styr nivån, och här finns en inbyggd hörlursförstärkare med 3,5 mm mini TRS för felsökning.

En stereo till mono switch summerar stereo utgång för dual-mono separation, att minska inmatningskanal krav på mixern. Två-sida monterade isolering transformers har tagits med för att minska och eliminera eventuella hum eller buzz. Växeln ground lift bidrar också till att ytterligare minska något hum och buzz orsakas av jordslingor. Slutligen finns det dubbla balanserade XLR-utgångar så att du kan ansluta din box till externa enheter som PA-system. Med sin robusta konstruktion, högkvalitativa komponenter och exceptionell ljudkvalitet är BT-Pro perfekt för en rad ljud applikationer från liveframträdanden studio användning.

Funktioner

  • Bluetooth mottagning till 20 meter (60 fot!)
  • Dubbla balanserade XLR-utgångar för anslutning till PA-system
  • Inbyggd hörlursförstärkare för felsökning
  • Isolering transformatorer att eliminera buzz och hum
  • Senaste Bluetooth wireless A2DP Interface
Din beställning kan levereras med en vägguttagsadapter
Objekt som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk kontakt. Självklart medföljer en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.