Radial JDV Mk5 Nästa Generation JDV direkt ruta

Radial JDV Mk5 Nästa Generation JDV direkt ruta

Detaljer
JDV Mk5 är en 100% diskreta klass-A aktiva direkt box som behåller den original noll-negativ feedback-topologin, men lägger till en otrolig mängd funktioner. Även om det kan hantera alla typer av signal, är JDV Mk5 främst avsett för användning med bas och akustiska instrument. Detta innebär att de två ingångarna har optimerats för att hantera alla typer av instrument, elektriska eller akustisk med ett öga på att göra det enkelt att växla mellan dem utan att förlora ett steg!

Artikelnummer: 58221

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Den nya designen börjar med två ingångar, alla med en volymkontroll signalera närvaro och överbelasta lysdioder, plus en fullt variabel högpassfilter för att tämja överdrivna botten slutet resonans. Att välja mellan de två ingångarna kan göras med hjälp av främre panelen AB Välj eller genom att lägga till en JR2-fjärrkontroll som tillval. Detta gör också att användaren kan stänga av utdata för att ändra instrument eller tyst systemet mellan seten.

Din beställning kan levereras med en vägguttagsadapter
Objekt som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk kontakt. Självklart medföljer en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.