Radial katapult RX4L 4-kanals ljud orm

  • 4 line-nivå XLR-M utgångar och 2 Pass-Through XLR-Ms.
  • få Input Module.
  • Tung stålkonstruktion och lackerade Yta.
  • Ground Lift Switch eliminerar brum och Buzz.
  • Cat-5 skärmad partvinnad kabel

Radial katapult RX4L 4-kanals ljud orm

Detaljer
Radial katapult RX4L 4-kanals ljud ormen är en högpresterande ljud orm ingångsmodul med Ethercon ingång, genomströmning och två uppsättningar av XLR-utgångar. Perfekt för att ansluta en mängd utrustning inklusive mikrofoner och andra populära XLR-baserade ljudutrustning, katapulten är perfekt för liveframträdanden där fler anslutningar behövs. Rutan själv har en Cat-5 skärmad twisted pair kabel. RX4L är en ta emot modul med 4 line-nivå (-20 + 15dB) isolerad XLR-M utgångar och 1 uppsättning pass-through XLR-Ms.

Artikelnummer: 71962

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Enkel men ändå hållbar Design

Den Radial katapult 4-kanals ljud orm är avaialble i ett utbud av konfigurationer, RX4L är en ingångsmodul med en Ethercon ingång, genomströmning och två uppsättningar av XLR-utgångar. Rutan katapult själv består av en tung stålkonstruktion, konstruerad för att hantera påfrestningarna i kontinuerlig Live-användning, med en tunga pulver coat Yta, vilket gör det mycket-slitstark och motståndskraftig mot repor. Det finns även en skyddande bar runda kontakter att hålla dem säkra och värdekabinett, samtidigt som ett handtag för att bära din orm.

Mångsidig funktionalitet

Samt fungerar som en standard ljud orm, katapulten kan användas för en rad olika funktioner såsom tillhandahållande av extra ingångar och utgångar eller som en dedikerad ljud orm för transport kanaler över större områden. Ormen har 4 kanaler som låter dig skicka både analog och AES digital ljudsignal genom en Cat-5 skärmad partvinnad kabel. Detta ger Stadium tekniker med möjlighet att transportera kanaler balanserat ljud över en fantastisk scen, samt en rad andra funktioner. En ground lift switch har Transponeringts i varje ände för Ethernetkabeln, hjälper till att eliminera någon hum och buzz orsakas av jordslingor.

Funktioner

  • med 4 line-nivå (-20 + 15dB) isolerad XLR-M utgångar och 1 uppsättning pass-through XLR-Ms.
  • Ansluta ett antal externa enheter över större områden
  • Kraftig stålkonstruktion och tunga pulverlack för bästa Yta för maximal hållbarhet
  • Cat-5 skärmad partvinnad kabel
  • Ground lift switch hjälper till att eliminera brum och buzz orsakas av jordslingor
Din beställning kan levereras med en vägguttagsadapter
Objekt som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk kontakt. Självklart medföljer en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.