Soundcraft EFX8 Mixer med lexikon FX

3 004 kr Ord.pris 4 567 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

Soundcraft EFX8 Mixer med lexikon FX

Detaljer

Den Soundcraft EFX 8 RW5758 kombinerar alla funktioner i den populära Soundcraft EPM mixer med inbyggda 24-bitars, digital Lexicon effektprocessorn, expanderar Soundcraft låg kostnad, mångsidiga kompakt intervallet.

Artikelnummer: 10932

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Den Soundcraft EFX mixer använder samma AudioDNA ® processor med i många av de Digitech ® och Lexicon utombordare utrustning inklusive den högt respekterade Lexicon MX500 processor. Med över 35 års erfarenhet, Lexicon namn är synonymt med de bästa reverb och bearbetning i verksamheten, att säkerställa de finaste kvalitet effekter inte vanligtvis finns i en konsol på denna prisnivå.

Avsnitt med effekter passar perfekt i Mixers kompakt ram som finns i 8 eller 12 mono input varianter, skicka båda med 2 stereo kanaler och en effekter på varje kanal. Det finns 32 effekter att välja mellan med tap tempo funktion, 3 effekter parameter kontroller och en användare effekter att lagra anläggning. Ett effekter kanal nivå clip-LED och Mute-funktion ger användaren ännu större flexibilitet.

Tyngdpunkten med Soundcraft EFX är mycket stadigt på kvalitet bygga och ljud prestanda, med ett lätt att förstå yta i linje med Soundcraft yrkesmässigt spänner. Soundcraft EFX använder högt genomskinligt GB30 mikrofon förstärkaren (designad av Graham kabelth för företagets 30-årsjubileum, och används också på större LX7ii och GB serie professionella konsoler). Soundcraft EFX erbjuder också alla funktioner i Soundcraft EPM främst en konfigurerbar aux skicka, XLR- och ¼" metal jack kontakt uttag, RCA phono stereo uppspelning ingångar och rekord utgångar, 3-bands EQ med en sopas mitten på de mono ingångarna, 3-bands EQ på de 2 stereo ingångarna, TRS infogar sockets, skär alla mono ingångar och mix utgående , tio-segment LED utgång mätning och en hörlursutgång.

Soundcraft EFX8 mixerfunktionerna

8 + 2 och 12 + 2 kanals ramdimensioner

Inbyggda 24 bitars Lexicon digitala effekter processor

32 FX inställningar

tap Tempo och FX sättande store funktion

1 FX send på varje kanal

1 konfigurerbara extra buss

XLR-typ och ¼" metal jack kontakt uttag

RCA phono stereo uppspelning ingångar och rekord utgångar

3-bands EQ med en sopas mitten på mono ingångar

3-bands EQ på stereo ingångar

TRS infoga sockets och skär på alla mono ingångar och blanda utgång

Tio-segment LED utgång mätning

Intuitivt och omfattande solo system

Hörlursutgång

Lätt kan monteras i rack

Den Soundcraft EFX kommer befinna sig i många program, inklusive Live-musik, inspelning, hus av dyrkan och flera högtalare anläggningar.

En reseadapter sänds med din beställning
Objekt som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk kontakt. Självklart medföljer en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.