Ljus & scen

Scenbelysning och effekter används för att skapa en stämning, känsla eller spänning inom en prestanda. Med rätt belysning och effekter kan du påverka publikens sinnen och väcker deras känslor. Från rök maskiner till DMX styrenheter, och PAR LED burkar till utlöses, oavsett vad du söker kan vi hjälpa.

View All Information

Belysning Storsäljare

Om scenbelysning och effekter

På Gear4music.se förstår vi att det finns många olika saker som folk vill uppnå med belysning-det är därför vi lagerför ett brett urval av scenbelysning och effekter från ledande tillverkare som Prolight och iSolution.

Scenbelysning och effekter nyheter

NAMM 2017: Pearl Masterworks Sonic Välj

Med omfattande forskning som bedrivs i hur man gör ett kit som verkligen vänder sig till spelare och deras särskilda behov, Pearl slå en home run med dessa en av ett slag anpassade kit... Mer »

NAMM 2017: Ludwig svart skönhet 14-tums x 8" Virveltrumma

En anpassning av en av Ludwig's mest populära virveltrummor, Ludwig Black Beauty 14 x 8 projekt klassiska ton och ser lika bra som originalet... Mer »

NAMM 2017: Mackie släppa stora ratten Studio Monitor Interface

Mackie's stora ratten Studio Interface fortsätter arvet från sin föregångare, kampen för olika nya funktioner och spännande tech att upprepa dess triumfatoriska återkomst.... Mer »