Ljus & scen

Scenbelysning och effekter används för att skapa en stämning, känsla eller spänning inom en prestanda. Med rätt belysning och effekter kan du påverka publikens sinnen och väcker deras känslor. Från rök maskiner till DMX styrenheter, och PAR LED burkar till utlöses, oavsett vad du söker kan vi hjälpa.

View All Information

Belysning Storsäljare

Om scenbelysning och effekter

På Gear4music.se förstår vi att det finns många olika saker som folk vill uppnå med belysning-det är därför vi lagerför ett brett urval av scenbelysning och effekter från ledande tillverkare som Prolight och iSolution.

Scenbelysning och effekter nyheter

EZmix 2 och associerade buntar nu till salu på Gear4music

Med stora rabatter på Toontrack EZmix 2 Mix programvara, Toontrack EZmix 2 blandning programvara EZmix förinställda Pack paket och Toontrack EZmix förinställningar paket for EZMix 2 blandning programvara valet för fantastisk och prisvärd blandning programvara har aldrig varit tydligare!... Mer »

Samson Audio släpper nya utbud av High End hörlurar

Builiding på deras rykte för att utveckla banbrytande musik redskap och tillbehör, Samsons nya Z-serien ger professionell audio kvalitet och öppenhet i tabellen... Mer »

Rock and Roll Hall of Fame 2017 meddelar nominerade

Med Pearl Jam, Tupac, Depeche Mode, Janet Jackson och många fler att vara nominerad, årets händelse utseende att vara enorm.... Mer »