Aktiva PA Högtalare

Aktiva Högtalare har en inbyggd förstärkare vilket innebär att de kan anslutas direkt till mixing-konsoler eller ljudkällor utan behov för en extern förstärkare. En viktig födel med aktiva högtalare är att de ej kräver högtalar till högtalar-matching. Dessutom är "limiting "är inbyggt och de kräver mindre kablage.

View All Information

Aktiva PA Högtalare - Bestsellers

Första 18 produkter som visas

Om aktiv högtalare

På Gear4music.se har vi en omfattande samling av aktiva högtalare från ledande tillverkare som Behringer, Electrovoice, Fishman, JBL, Laney, Mackie, QSC, Samson, TC Helicon, Yamaha och vår alldeles egna Gear4music varumärke.

Vi håller populära aktiva högtalare som Mackie Thump TH-15A aktiva högtalare välkända infrastrukturägares djupt low-end och verklig kraft i en lätt design vilket gör den mycket portabel. Våra Gear4music märkesvaror aktiva högtalare Paketerbjudanden också en köttig slagkraftighet med dess fantastiska klarhet och definition.

Active högtalare nyheter

Alto professionella TS2 sortiment ta Premium kvalitet ljud till din prestation

Behöver lite extra kick? Med upp till 1250 watt för att spela med, packa TS2 serien en kraftfull punch.... Mer »

Musikmesse 2016: Roland meddela kub Street Ex PA Pack, trumma trigger och V-Drum Expansion kuddar

Roland har släppt en rad nya produkter före Frankfurtmässan 2016, inklusive kub Street Ex PA Pack och FD-9 och KT-9 trumma trigger och CY - 12 C pack.... Mer »

QSC TouchMix Digital Mixer och K-serien högtalare har i världen rekord på Mt Everest

Ojämn QSC PA system dragen i världsrekord breaking spelning på Mount Everest.... Mer »