Korg keyboard

Gear4Music.com

Korg keyboard är ledande inom området musik keyboard, musik Workstations och Synthar. Många tror att Korg helt har omdefinierat världen av interaktiva klaverinstrument. Korg keyboard omfamna spetsteknologi och användarvänlighet att producera en dynamisk och inspirerande spelupplevelse. View All Information

Korg Keyboards

Första 16 produkter som visas

Korg Keyboard Workstations

Första 12 produkter som visas

Om Korg Keyboards

Korg keyboard leverera den ultimata musikernas arsenal med ett komplett sortiment av klaverinstrument, ljudmoduler, musik keyboard och musik Workstations, som pianon och Synthar för varje användning.

Korg's intelligent arrangör keyboard kan vara din ideala musikaliska partner, multi purpose som både ett låtskrivande och scenen band, alla i en omfattande keyboard.

Fantastiska ljud, teknikens effekter, modern design och intuitiv användarvänlighet är hörnstenarna i varumärket Korg keyboard.

Korg - Nyheter

Korg meddela att vördade Synth 'Wavestation' är nu tillgänglig för iOS-enheter

Direkt från 90-talet, har det legendariska synt fått en modern makeover att göra det mer mångsidig än någonsin... Mer »

'FÖRKOMPRIMERA' din kreativitet med Korg

De som köper en KRONOS, KROME, KROSS, Minilogue, Electribe, Electribe S, KingKORG eller Pa4x, wil vara elligible att få en gratis Korg USB/SD-kort som kan ta ditt spelande till nästa nivå... Mer »

Korg meddela förlängning vid senaste Korg ARP Odyssey Duophonic Analog Synthesizer främjande

Korg's senaste kampanj som vilken kund som köper en Korg ARP Odyssey Duophonic Analog synt har rätt till en gratis SQ 2 x 8 Analog steg Sequencer, har nu förlängts fram till den 31 December.... Mer »