Korg-keyboards

Gear4Music.com

Korg är en ledande tillverkare inom musik-keyboards, musik "workstations" och syntar. Många anser att Korg helt har omdefinierat världen av interaktiva klaverinstrument. Korg keyboards omfattar toppteknologi och användarvänlighet, vilka bidrar till en dynamisk och inspirerande spelupplevelse. View All Information

Korg Keyboards

Första 15 produkter som visas

Korg Keyboard Workstations

Första 19 produkter som visas

Om Korg Keyboards

Korg keyboard leverera den ultimata musikernas arsenal med ett komplett sortiment av klaverinstrument, ljudmoduler, musik keyboard och musik Workstations, som pianon och syntar för varje användning.

Korg's intelligent arrangör keyboard kan vara din ideala musikaliska partner, multi purpose som både ett låtskrivande och scenen band, alla i en omfattande keyboard.

Fantastiska ljud, teknikens effekter, modern design och intuitiv användarvänlighet är hörnstenarna i varumärket Korg keyboard.

Korg - Nyheter

Roland starta FA-07 Workstation och SE-02 Analog Synthesizer

De första synt posterna av Roland's 'Framtid omdefinieras' FA-07 Workstation och SE-02 Synthesizer lovar användare fullständig uttryck och inbyggd mångsidighet.... Mer »

KORG Gadget uppdatering och gratis 'Lite' Mac Version

Med en helt ny uppdatering av den original firmware, erhåller KORG'S Gadget en komplett makeover som väl en helt ny 'lite' version.... Mer »

MUSIKMESSE 2017: KORG G1 Air Digitalpiano, KRONOS LS, SV-1

Med en massa nya omtolkningar och bekanta ansikten till stöveln, KORG avslöja de senaste utgåvorna för årets Musikmesse i Frankfurt Tyskland.... Mer »