Digitala flyglar

Gear4music.se har digitala flyglar som passar varje smak och budget, alltifrån de som är perfekta för nybörjare eller hemanvändare till professionella instrument från Roland och Yamaha. En digital flygel kan verkligen lägga till en touch av klass i alla hem eller arbetsmiljöer, och till skillnad från dess akustiska motsvarighet, är den nästan underhållsfri - ingen finjustering eller årlig service!

View All Information

Gear4music digitala flyglar

Första 6 produkter som visas

Casio digitala flyglar

Första 4 produkter som visas

Roland flyglar

Första 2 produkter som visas

Yamaha flyglar

Första 11 produkter som visas

Om flyglar

Digitala flyglar har utvecklats till ett realistiskt alternativ till traditionella flyglar, både i dess spelsätt och i ljudet de producerar. Dessa pianons stora attraktion är att de kräver lite eller inget underhåll, men har ändå många fler funktioner än den konventionella flygeln.

Flygel Nyheter

Roland GP607 Digital flygel Ebenholts/vit nu i lager

Kombinera fördelarna med ett akustiskt sound och praktiskhet i modern teknik, är GP607 säker på att få elegans i överflöd till alla hushåll... Mer »

Casioär GP-500 Celviano Hybrid Digital flygel belönas med titeln "mest innovativa och pålitliga Piano produkt för 2016"

Celviano Grand Hybrid spricker med ett antal bra funktioner, och erbjuder spelaren oöverträffad prestanda och oöverträffad ton... Mer »

Gear4music nu strumpan Casio Celviano GP-300 Grand Hybrid pianon

Ett lyxigt digitalpiano avsedd att troget återskapa ljudet av en grand akustiskt piano, Casio Celviano GP-300 är det perfekta verktyget för yttrandefrihet för den kräsne pianisten... Mer »