Roland AIRA

Gear4Music.com

Den Roland AIRA sortiment är äntligen här. Den Roland TB-3 Touch Bassline återger den enormt inflytelserik TB-303 i en prestanda redo synt med autentiska ljud och intuitiva kontroller. Den TB-3 är gjord för att spelas. Den TR-8 rytm artist fångar vibe av den original TR-808 och TR-909, införa genre definiera ljud, klassiska effekter, aldrig tidigare skådad Live-mönster manipulation och intuitiv prestanda kontroller. View All Information

Roland Aira Series

Första 10 produkter som visas

Vad är Roland AIRA?

Roland AIRA är en ny serie av produkter för att möta de ständigt föränderliga behoven hos dagens elektroniska musiker. Perfekt både på scenen och i studion, AIRA ger dig genre definiera ljud och förbättrade prestandafunktioner för att verkligen tända din musik.

Den nyutvecklade analog krets beteende (ACB) tekniken fångar troget ljudet och känslan av några av Rolands mest hyllade klassiker.

Världspremiären av Roland Aira tog plats live från Dancefair, det ledande eventet för DJs, producenter och elektroniska musiker.

Roland News

Roland starta FA-07 Workstation och SE-02 Analog Synthesizer

De första synt posterna av Roland's 'Framtid omdefinieras' FA-07 Workstation och SE-02 Synthesizer lovar användare fullständig uttryck och inbyggd mångsidighet.... Mer »

Framtiden omdefinieras: Roland Blues Cube brittiska EL84, BOSS MS-3

Senast från Roland's framtid omdefinieras, Blues Cube brittiska EL84 modifierade och MS-3 Multi effekter Switcher ställa gemenskapens gitarr aljus i väntan... Mer »

Roland och Karimoku Team upp för KF-10 Digitalpianot

Internationellt kända japanska möbeltillverkare Karimoku har slagit sig ihop med Roland att producera ett piano ser du varje tum lika påkostade som det låter.... Mer »

Roland starta spelet förändras SPD::ONE slagverk utbud

Intervallet SPD::ONE byggd för att komplettera den moderna percussiva musikern, och uppvisar flexibilitet och anpassningsförmåga inför liveuppträdande.... Mer »