sampler

Samplers och Sequencers har revolutionerat det sätt människor tycker om musik, möjliggör en kombination av format och ljud som normalt inte får gå tillsammans in något briljant och unika. Nästan alla Samplers har också sekvensering kapacitet och Sequencers tenderar att ha ett alternativ för Sampling. Detta gör att steg-edting av samplingarna och ljud, vilket innebär att komplexa mönster, beats och melodier kan konstrueras under resor på en enhet.

View All Information

sampler

Första 32 produkter som visas

Om Samplers & Sequencers

En Sampler är ett elektroniskt instrument som används för samplingar eller inspelningar för att generera nya ljud. Dessa samplingar är antingen lastas eller registreras i enheten, för att sedan spelas upp eller sekvenserade inbyggd kuddar eller tangenter. Samplers är mest populära med elektronisk musiker, men de kan också användas i traditionella bandet situationer att lägga till mångfald. Massor av sampler, såsom Roland SP 404 SX och SP 555, kan du redigera provet start- och ändpunkter, pitch och andra parametrar - du kan också lägga till FX att manipulera dina samplingar. Nord Wave är en synthesizer som gör samplingar som skall användas som dess ljudkällan.

Samplern & Sequencer Nyheter

Moog insamling

Hedra arvet från en banbrytande geni... Mer »

KLOCKA - NAMM 2015: Arturia Taktslagtep Pro

Nästa steg på från Arturias Taktslagtep Taktslagtep Pro har två steg sequencers och en 16 spår drum sequencer, alltför.... Mer »

KLOCKA - NAMM 2015: Korg SQ-1 Analog steg Sequencer avslöjade

Vi har varit att ta en titt på Korg SQ-1 analog steg sequencer på NAMM Visa 2015.... Mer »