Dynamisk processorer

Första 0 produkter som visas

Om Signal processorer

Dynamisk bearbetning är en av de mest effektiva verktyg som en ljudtekniker, studio ingenjör eller ljudtekniker har att se till att alla de viktiga delar som har registrerats kommer faktiskt att höras i den slutliga blandningen. Möjlighet att öka volymen, minska buller och läckage, förhindra överbelastning, ändra angrepp eller Sustain, minska sibilance eller långlivade organiska föroreningar och hålla en jämn minska behovet av annan bearbetning.

Dynamisk bearbetning fodraler inom kategorierna av komprimering, begränsa, expansion och tentativt och alla dessa används allmänt i inspelning studios. På Gear4music.se har vi ett brett spektrum av dynamiska signal processorer från ledande tillverkare. Prisade dynamiska signal processorer som DBX 266XL dubbla kompressor / gate används allmänt för deras mångsidighet och utmärkt sonic prestanda.

Signal Processor Nyheter

NAMM 2016: JHS pedaler släppa mer Information om Lunchbox 500 serien

JHS pedaler Lunchbox 500-serien - JHS' mest vördade gitarr effekter i en ny studio färdiga format för applikationer med trummor, sång och mer.... Mer »

NAMM 2016: JHS pedaler retas ny Lunchbox 500 serien

JHS pedaler har gett en förhandstitt av deras Lunchbox 500-serien, som kommer att officilly presenterades på NAMM 2016.... Mer »

Focusrite ISA en Analog förförstärkare - 20% rabatt

Focusrite erbjuder 20% rabatt på ISA en mikrofon preamp, för en begränsad tid.... Mer »