Live-effekter processorer

Effekter processorer konstruerade för Live-program spänner från Reverb och förseningar till multi effekter. Från små solo akustiska framträdanden till fullt band spelningar är ljudeffekter ett viktigt verktyg för musiker och ingenjörer att lägga sista handen till en blandning och ge den nödvändiga känslan.

View All Information

Effekter-processorer

Första 47 produkter som visas

Om Signal processorer

Effekter processorer används allmänt i inspelning studios i post produktion för inspelning av sång, gitarr, bas, trummor, keyboard och andra instrument. Med effekter som omfång från subtila ändringar att Yta omvandlingen av ljudet på ett dramatiskt sätt.

Olika effekter från reverb, försening, chorus, Fläns och mycket innebär mer det finns inget slut på olika toner och ljud kan du skapa i studion. På Gear4music.se vi vet att musiker strävar efter att skapa sin egen unika ljud och tekniker. Med detta i åtanke har vi ett fantastiskt urval av signal processor effektenheter från ledande tillverkare och väl kända effektenheter som signalprocessor Alesis MicroVerb 4, utformad för att ge en mängd olika stora klingande, lättanvänt effekter för studior och ingenjörer likadana.

Signal Processor Nyheter

NAMM 2016: JHS pedaler släppa mer Information om Lunchbox 500 serien

JHS pedaler Lunchbox 500-serien - JHS' mest vördade gitarr effekter i en ny studio färdiga format för applikationer med trummor, sång och mer.... Mer »

NAMM 2016: JHS pedaler retas ny Lunchbox 500 serien

JHS pedaler har gett en förhandstitt av deras Lunchbox 500-serien, som kommer att officilly presenterades på NAMM 2016.... Mer »

Focusrite ISA en Analog förförstärkare - 20% rabatt

Focusrite erbjuder 20% rabatt på ISA en mikrofon preamp, för en begränsad tid.... Mer »