Equalizers

Equalizers är ett viktigt verktyg for alla Live-ljudtekniker; de kan vara nyckeln till att uppna en perfekt balans av frekvenser for basta mojliga ljud. En Equalizer har olika program, som eliminerar oonskat ljud, minska feedback och att gora vissa instrument som framtrader i mixen.

View All Information

Equalizers

Första 51 produkter som visas

Om Signal processorer

Equalizers används för att skräddarsy ljudet från en förstärkare som ger mer kontroll över en ljud ton än kan uppnås med hjälp av enkla diskant och bas kontroller. Equalizers kan användas för att kompensera för akustiska egenskaper i olika miljöer och kan öka eller Klipp ut olika frekvensband att kompensera för olika rum Akustik.

På Gear4music.se vi har ett varierande utbud av signal processorer alltifrån 9 bandet grafiska equalizers ända fram till 31 bandet grafiska equalizers tillåter egen Volymkontroll för varje märke. Beröm kvalitetsnormer som den grafiska equalizern Behringer FBQ800 ger en kompakt signal bearbetning lösning med dess patenterade system för upptäckt av FBQ feedback.

Signal Processor Nyheter

NAMM 2016: JHS pedaler släppa mer Information om Lunchbox 500 serien

JHS pedaler Lunchbox 500-serien - JHS' mest vördade gitarr effekter i en ny studio färdiga format för applikationer med trummor, sång och mer.... Mer »

NAMM 2016: JHS pedaler retas ny Lunchbox 500 serien

JHS pedaler har gett en förhandstitt av deras Lunchbox 500-serien, som kommer att officilly presenterades på NAMM 2016.... Mer »

Focusrite ISA en Analog förförstärkare - 20% rabatt

Focusrite erbjuder 20% rabatt på ISA en mikrofon preamp, för en begränsad tid.... Mer »