Numark

Gear4Music.com

Numark besatt utforma utrustning som uppfyller det individuella behovet av DJs över hela världen. Närvarande i repor, raster och slår mer än 30 år, Numark är fortfarande lika relevant nu som de var då. Produkter som DJ i ett boxturntable-paket används av DJs runt om i världen och perfekt för DJs första ta till däck. View All Information

Numark Storsäljare

Första 5 produkter som visas

Om spelningar

Numark har producerat tiotals produkter som förändrade landskapet av världens DJ. Numarks innovationer är världens högsta vridmoment turntable motor, de första 100% digital 10-tums scratch mixern och den första CD-spelaren som ger samtidig kontroll av flera effekter. Numarks TTUSB vändskiva med USB-ljud Interface är ett av de enklaste sätten att digitalisera dina vinyl.

Idag är spelningar i spetsen för professionella digitala verktyg att utnyttja kraften i Apples iPod, med DJ i åtanke. Numark fortsätter sin tradition av innovation genom att producera genombrott produkter och vid Gear4music.se.com erbjuder vi ett fantastiskt urval av spelningar produkter från DJ paket till USB-skivspelare allt till lägsta priser online.

Numark Nyheter

Numark meddela efterföljaren till NS6 Kontrollenhet-NS6II

Bygger på den grundläggande framgång och utformningen av NS6 handkontrollen, Numark frambringa nästa generation av DJ styrenheter till ivrigt på DJs världen över... Mer »

Numark avslöja Detaljer för deras nya skivspelare uppenbarelse

Numark har avslöjat detaljer på sin senaste produkt, PT01... Mer »

Numark lyft på locket på MixTrack Platinum Kontrollenhet

Numark's Mixtrack platina ger komplett musikalisk frihet till användare fingertopparna... Mer »