Stränginstrument

Stränginstrument är fortfarande lika populär idag som de någonsin har varit. På Gear4music.se har vi arbetat hårt för att utveckla en uppsättning stränginstrument som uppfyller behoven för nybörjare och framryckande spelare. Med violiner, viola, cello och kontrabasar finns i storlekar från 1/8-4/4, kan vi tillgodose sträng spelare i alla åldrar och förmågor.

View All Information

Sträng Instrument Storsäljare

Första 13 produkter som visar

Om stränginstrument

Stränginstrument instrument utgör den största delen av en klassisk orkester, men kan ses som används av folkmusik och jazzmusiker. Större kropp stränginstrument tenderar att ha lägre husvagnsplatser – tonhöjden bestäms verkligen av stränglängd, tjocklek och spänningar.

Med ett antal färgade instrument tillgängliga samt elektriska Cello, violiner och kontrabasar, kan vi hjälpa, oavsett dina sträng instrument krav.

Sträng Instrument Nyheter

Musikmesse 2016: Yamaha introducera YEV serie elektriska violiner

Med dess design inspiration från ekologisk skönhet av trä, enkelheten i rena linjer och bekvämligheten av lätta den nya YEV-serien kombinerar design med innovativa Yamaha ljud skapa en underbar live-framträdande instrument.... Mer »

De 7 bästa instrumenten för barn Under 7

Många föräldrar vill uppmuntra sina barn att ta upp ett instrument tidigt i livet. Musik kan vara en rolig och givande aktivitet för barn men att veta var man ska börja kan vara knepigt. Här är våra bästa val för perfekt starter instrument för barn under 7.... Mer »

Barn mer musikaliska än sina föräldrar

Philharmonia Orchestra, baserad i London, har beställt forskning för att hitta ut där musikerna i morgon kan komma från.... Mer »