Stränginstrument

Stränginstrument är fortfarande lika populära idag som de alltid varit. Hos Gear4music har vi arbetat hårt för att utveckla en rad stränginstrument som uppfyller nybörjares och framryckande spelares behov. Med vårt urval violiner, altfioler, cellor, kontrabasar och harpor i storlekar från 1/16 till 4/4, kan vi tillgodose alla strängspelare, oavsett ålder och nivå.

View All Information

Sträng Instrument Storsäljare

Första 12 produkter som visas

Om stränginstrument

Stränginstrument instrument utgör den största delen av en klassisk orkester, men kan ses som används av folkmusik och jazzmusiker. Större kropp stränginstrument tenderar att ha lägre husvagnsplatser – tonhöjden bestäms verkligen av stränglängd, tjocklek och spänningar.

Med ett antal färgade instrument tillgängliga samt elektriska Cello, violiner och kontrabasar, kan vi hjälpa, oavsett dina sträng instrument krav.

Sträng Instrument Nyheter

Gear4music nu strumpan Hidersine

Hidersine orkesterinstrument anses vara "höjdpunkten av fältet".... Mer »

Eastman strängar produkter fylld från Gear4Music

Hög kvalitet Eastman violiner, viola, cello och kontrabas finns nu tillgängliga på Gear4music.... Mer »

Musikmesse 2016: Yamaha introducera YEV serie elektriska violiner

Med dess design inspiration från ekologisk skönhet av trä, enkelheten i rena linjer och bekvämligheten av lätta den nya YEV-serien kombinerar design med innovativa Yamaha ljud skapa en underbar live-framträdande instrument.... Mer »