Cello

Cellon är ett stränginstrument som är större än en violin men mindre än en bas. Det används som soloinstrument likaväl som i olika orkestrar. Det är även ett populärt instrument bland många moderna pop- och folk grupper.

View All Information

Cello Storsäljare

Första 26 produkter som visar

Välj Rätt Storlek Cello

Som med alla instrument från strängfamiljen är det att välja rätt storlek cello viktigt. En cello som är för liten eller för stor för dess användare kommer att vara svårare att spela. Cello valet bestäms oftast utifrån ålder, höjd eller kroppslängd.

Storleksguide För Cellos

1/4 storlek - åldrarna 5 till 7 år - Höjd upp till 120 cm, kroppslängd 51 - 58 cm
1/2 storlek - åldrarna 7 till 11 år - Höjd upp till 137 cm, kroppslängd 66 - 70 cm
3/4 storlek - åldrarna 11 till 15 år - Höjd upp till 152 cm, kroppslängd 66 - 70 cm
4/4 storlek - ålder 16+ - Höjd 152 cm och över, kroppslängd 76 cm och över

Orkestrala nyheter

Musikmesse 2016: Yamaha introducera YEV serie elektriska violiner

Med dess design inspiration från ekologisk skönhet av trä, enkelheten i rena linjer och bekvämligheten av lätta den nya YEV-serien kombinerar design med innovativa Yamaha ljud skapa en underbar live-framträdande instrument.... Mer »

De 7 bästa instrumenten för barn Under 7

Många föräldrar vill uppmuntra sina barn att ta upp ett instrument tidigt i livet. Musik kan vara en rolig och givande aktivitet för barn men att veta var man ska börja kan vara knepigt. Här är våra bästa val för perfekt starter instrument för barn under 7.... Mer »

Barn mer musikaliska än sina föräldrar

Philharmonia Orchestra, baserad i London, har beställt forskning för att hitta ut där musikerna i morgon kan komma från.... Mer »