Adam Studio monitorer

Gear4Music.com

Adam monitorer har blivit en av de mest framstående tillverkarna i professionell Monitor sedan starten 1999. Används i ett växande antal prestigefyllda studios runt om i världen, är Adam studiomonitorer bland de mest pålitliga och önskvärt ljud inspelning och produktion verktyg som finns. På Gear4music arbetar vi mycket noga med Adam att erbjuda sin världsberömda samling. View All Information

Adam Studio Monitorer

Första 33 produkter som visas

Adam Studio Subwoofers

Första 7 produkter som visas

Adam Monitor stativ

Första 0 produkter som visas

Adam Studio monitorer

Efter tio år som på marknaden, såg ADAM studiomonitorer ett antal nya tekniska innovationer. original ART driver konstruktion var helt omskapas och blev känd som X - ART (eXtended påskynda band teknik).

Med denna nya ART teknik, Adams nya X - ART diskant och mellanregister högtalare kännetecknas av ett utökat frekvensområde och högre effektivitet jämfört med sina föregångare. För att förverkliga den full bandbredden av X - ART tweeter för upp till 50 kHz, ADAM utvecklat sina egna A / B förstärkare med en bandbredd på upp till 300 kHz som har medfört betydande förbättringar av ljudåtergivning av ADAM monitorer.

Idag, erbjuder ADAM ett utbud av unika studiomonitorer som får lysande recensioner och uppskattning från ljud experter och ljudinspelning ingenjörer världen över.

Studio Monitor nyheter

JBL LSR6325P Biamp-Studio Monitor minskningar

En utmärkt ljudlösning till blandande processerna i dagens moderna producenten, JBL LSR6325P Studio Monitorerna är för närvarande tillgänglig med en enorm minskning... Mer »

Alesis avslöja M1 aktiv MKIII monitor och höja 4 högtalare

En ny generation i ljudåtergivning, de MKIII och höja 4 utnyttja Alesis' vördade tillverkning kvalitet/design att föra ljudkvalitet som aldrig förr.... Mer »

NAMM 2017: JBL starta 705P, 708 P studiomonitorer

Professionellt ljud monitorer är smak av året på årets NAMMJ. Helt anpassningsbar till alla akustiska miljöer, JBL 705P / 708P är en mångsysslare.... Mer »