Adam Studio monitorer

Gear4Music.com

Adam monitorer har blivit en av de mest framstående tillverkarna i professionell Monitor sedan starten 1999. Används i ett växande antal prestigefyllda studios runt om i världen, är Adam studiomonitorer bland de mest pålitliga och önskvärt ljud inspelning och produktion verktyg som finns. På Gear4music arbetar vi mycket noga med Adam att erbjuda sin världsberömda samling. View All Information

Adam Studio Monitorer

Första 31 produkter som visas

Adam Studio Subwoofers

Första 8 produkter som visas

Adam Monitor stativ

Första 0 produkter som visas

Adam Studio monitorer

Efter tio år som på marknaden, såg ADAM studiomonitorer ett antal nya tekniska innovationer. original ART driver konstruktion var helt omskapas och blev känd som X - ART (eXtended påskynda band teknik).

Med denna nya ART teknik, Adams nya X - ART diskant och mellanregister högtalare kännetecknas av ett utökat frekvensområde och högre effektivitet jämfört med sina föregångare. För att förverkliga den full bandbredden av X - ART tweeter för upp till 50 kHz, ADAM utvecklat sina egna A / B förstärkare med en bandbredd på upp till 300 kHz som har medfört betydande förbättringar av ljudåtergivning av ADAM monitorer.

Idag, erbjuder ADAM ett utbud av unika studiomonitorer som får lysande recensioner och uppskattning från ljud experter och ljudinspelning ingenjörer världen över.

Studio Monitor nyheter

ADAM Audio Team upp med Native Instruments att erbjuda användarna gratis Plugins

Med två plug-ins värt upp till 199 euro, kan användare som köper en A77X mellan 24/10/2016-31/01/2017 Upplev oöverträffad ljudkvalitet på en bråkdel efter priset.... Mer »

ADAM Audio erbjudande 10% rabatt befordran till studenter

För dem som vill köpa ett par ADAM Audio studiomonitorer och spara pengar, leta längre! ADAM Audio har precis lanserat sin Student Cashback Program.... Mer »

KRK lansera nya V-serie

Med en nyrenoverade utseende och design, KRK leverera varorna återigen... Mer »