Studio Monitorer

Med ett brett spektrum av Studio Monitor högtalare från tillverkare såsom Adam, Genelec, Mackie, M-Audio, Alesis och Quested, Gear4music.se leverera ett brett utbud av Studio Monitorer inklusive Nearfield, Farfield och Subwoofers. Studio Monitorer tenderar att vara mer robust än Hi-fi högtalare som de behöver för att ta itu med obehandlat källor, plötsliga spikes volym och andra högtryck ljud.

View All Information

Mest populära studiomonitorer

Första 18 produkter som visas

Information om Studio Monitorer

Studio Monitor högtalare är nödvändiga när mixning ljud till en professionell standard. De ger ett platt respons och är utformade för att mata en opartisk ljud, så att användaren kan blanda noggrant och trogen det inspelade materialet.

Subwoofers är högtalare kabinett som är dedikerade till att återge låga frekvenser. De används ibland med nearfield högtalare för att kompensera för de begränsningar som ibland finns på mindre modeller av studiomonitorer.

Active och passiv finns de två typerna av högtalare. aktiv högtalare ha interna förstärkare vilket gör dem mer portabel än passiva högtalare. Passiv högtalare behöver en extern förstärkare att driva högtalarna och är väl lämpade för permanenta installationer. Många föredrar den kontroll som passiva högtalare ger och möjlighet att mixa och matcha dessa högtalare med olika förstärkare.

Studio Monitor News

ADAM Audio Team upp med Native Instruments att erbjuda användarna gratis Plugins

Med två plug-ins värt upp till 199 euro, kan användare som köper en A77X mellan 24/10/2016-31/01/2017 Upplev oöverträffad ljudkvalitet på en bråkdel efter priset.... Mer »

ADAM Audio erbjudande 10% rabatt befordran till studenter

För dem som vill köpa ett par ADAM Audio studiomonitorer och spara pengar, leta längre! ADAM Audio har precis lanserat sin Student Cashback Program.... Mer »

KRK lansera nya V-serie

Med en nyrenoverade utseende och design, KRK leverera varorna återigen... Mer »