Studiomonitorer

Med ett brett spektrum av Studio Monitor högtalare från tillverkare såsom Adam, Genelec, Mackie, M-Audio, Alesis och Quested, Gear4music.se leverera ett brett utbud Studio Monitorer inklusive Nearfield, Farfield och Subwoofers. Studio Monitorer tenderar att vara mer robust än Hi-fi högtalare som de behöver för att ta itu med obehandlat källor, plötsliga spikes volym och andra högtryck ljud.

View All Information

Mest populära studiomonitorer

Information om Studio Monitorer

Studio Monitor högtalare är nödvändiga när mixning ljud till en professionell standard. De ger ett platt respons och är utformade för att mata en opartisk ljud, så att användaren kan blanda noggrant och trogen det inspelade materialet.

Subwoofers är högtalare kabinett som är dedikerade till att återge låga frekvenser. De används ibland med nearfield högtalare för att kompensera för de begränsningar som ibland finns på mindre modeller av studiomonitorer.

Active och passiv finns de två typerna av högtalare. aktiv högtalare ha interna förstärkare vilket gör dem mer portabel än passiva högtalare. Passiv högtalare behöver en extern förstärkare att driva högtalarna och är väl lämpade för permanenta installationer. Många föredrar den kontroll som passiva högtalare ger och möjlighet att mixa och matcha dessa högtalare med olika förstärkare.

Studio Monitor News

Fira Adam Audio's 7 års jubileum med A7X prisfodral

Nu erbjuder vi 10% rabatt Adam Audios kritikerrosade A7X monitor i tillverkare 7 år årsjubileum inom den musik concernen... Mer »

JBL LSR6325P Biamp-Studio Monitor minskningar

En utmärkt ljudlösning till blandande processerna i dagens moderna producenten, JBL LSR6325P Studio Monitorerna är för närvarande tillgänglig med en enorm minskning... Mer »

Alesis avslöja M1 aktiv MKIII monitor och höja 4 högtalare

En ny generation i ljudåtergivning, de MKIII och höja 4 utnyttja Alesis' vördade tillverkning kvalitet/design att föra ljudkvalitet som aldrig förr.... Mer »