Studio Monitorer

Med ett brett spektrum av Studio Monitor högtalare från tillverkare såsom Adam, Genelec, Mackie, M-Audio, Alesis och Quested, Gear4music.se leverera ett brett utbud av Studio Monitorer inklusive Nearfield, Farfield och Subwoofers. Studio Monitorer tenderar att vara mer robust än Hi-fi högtalare som de behöver för att ta itu med obehandlat källor, plötsliga spikes volym och andra högtryck ljud.

View All Information

Mest populära studiomonitorer

Information om Studio Monitorer

Studio Monitor högtalare är nödvändiga när mixning ljud till en professionell standard. De ger ett platt respons och är utformade för att mata en opartisk ljud, så att användaren kan blanda noggrant och trogen det inspelade materialet.

Subwoofers är högtalare kabinett som är dedikerade till att återge låga frekvenser. De används ibland med nearfield högtalare för att kompensera för de begränsningar som ibland finns på mindre modeller av studiomonitorer.

Active och passiv finns de två typerna av högtalare. aktiv högtalare ha interna förstärkare vilket gör dem mer portabel än passiva högtalare. Passiv högtalare behöver en extern förstärkare att driva högtalarna och är väl lämpade för permanenta installationer. Många föredrar den kontroll som passiva högtalare ger och möjlighet att mixa och matcha dessa högtalare med olika förstärkare.

Studio Monitor News

Musikmesse 2016: Genelec avslöja nya SAM övervakar

Att införa två nya tillägg till Smart aktiv monitor utbud, 8340 och 8350 från Genelec.... Mer »

Musikmesse 2016: Dynaudio Pro avslöjar Johan serien studiomonitorer

Dynaudio Pro har officiellt befriaren Johan-5, Joakim-7 och Johan-8 studiomonitorer.... Mer »

NAMM 2016: Alesis tillkännage nya höja studiomonitorer

Alesis Avtäcka höja 4 och 5S högtalarna som ger djup bas och jämna hög frekvens Svaren.... Mer »